Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

castor 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, jako by si každý druhý tvůrce řekl, že když to Woodymu Allenovi podle mnohých kritiků zdaleka nejde jako před lety, zkusí ho tak trochu zastoupit. A bude se vyjadřovat ke komplikovaným vztahům, k přátelství mezi muži a ženami, k sexu. Tady na to jdeme hrubozrnnou moderní formou, plnou zběsilých dialogů, při kterých se tvůrci nebojí přitvrdit. Jason Sudeikis a Alison Brie jsou moc fajn, je vidět, že mnohdy improvizují, chemie je mezi nimi poměrně slušná. Kdysi na vysokoškolské koleji do toho spolu poprvé praštili, dnes jsou přáteli, na památný moment s úšklebky vzpomínají, a coby ne zrovna citově vyzrálí jedinci si sdělují svá sexuální dobrodružství. Sakra, jak tohle asi dopadne? Dá se u toho odpočinout, v žádném případě se z toho nedá vytáhnout něco do života a kvůli docela mizernému tempu se dá klidně i usnout. Přesto docela milá bezprostřední záležitost. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po čase trochu jednotvárná, ale jinak zdařilá romantická komedie, ze života, kde se otevřeně hovoří o sexu, případně se i provozuje. Duo Sudeikis a Brie si překvapivě sedlo a film stojí hlavně na nich a je to jedině dobře, protože jejich konverzace o sexu a vztazích jsou tím nejlepším, co film nabízí. Škoda, že si film nepřipravil o něco více. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tyhle komediální vztahovky odehrávající se v prostředí New Yorku fakt můžu. Jason Sudeikis si mou oblibou už dávno vybojoval, za to Alison Brie se mi líbí víc a víc. Je to hodně ukecané, dost vtipné, ke konci i trochu dojemné. Ale je to i 100% dějová šablona, takže kdo chce vidět něco originálního, tady asi moc nepochodí. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Velmi subjektivni, ale strasne moc se mi to trefilo do nalady a pokud patrite k lidem, kteri si dokazou dokanale komplikovat zivot, protoze delate proste rozhodnoti, o kterych vite, ze nejsou asi dobra, jen si nemuzete pomoci ... A vzdycky jsem nesnasela vetu, kterou vetsinou pronaseli moji pratele "proste jsem udelal, co je spravny", a tak si jeden si vzal zenskou, protoze to bylo spravny, tak si jina poridila dite s tim "spravnym". A ja tohle porad neodkazu delat, ty spravny dospelacky veci. Takze jo, radeji prohraju, s laskou, nez spravne vyhrat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Jake potkal Lainey.. Lehce explicitní, místy i docela inteligentní komedie, v které je ústřední dvojice paradoxně poněkud natvrdlá a trvá jí, než se dobere k očekávaným žánrovým koncům a poznání, že souložení je snadné, ale vybudovat funkční vztah jde ztuha.. Stejně je nespravedlivé, že sukničkář i děvka dělají to samé a přitom označení té druhé je mnohem více pejorativní.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama