Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Videné už dávnejšie a musím povedať, že dobrý krok od MARVEL ako ospravedlniť, že takého skvelého záporáka vymenili za chlápka v obleku. Avšak, aj tak zo skutočného hľadiska je škoda nevyužitého potenciálu Bena, naozaj bol v IM3 skvelý. Určite sa MARVEL Mandarina a jeho magické prstene nepokúsi niekedy použiť. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Společně s agentkou Carterovou nejpovedenější Marvelovský kraťas. O proti Carterový, která byla akční, je tohle spíše komedie i když akce se taky dočkáme. Před titulkama nás lehce navnadí na případného padoucha a během titulků tu máme vtipnou scénku s předchozím Iron Manovým protivníkem. Ben Kingsley perfektní, KGB Cop pobavil a potěšila opička z Hangover 2. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Gandhi je mŕtvy, nech žije Trevor Slattery! Marvel sa opäť prekonáva a po pomerne nevýrazných prvotných kraťasoch (Item-47) servíruje ďalší nápaditý bonus, ktorý má v samotnom deji Iron Man 3 svoj zmysel a je dosť možné, že bude slúžiť ako pojítko k ďalším udalostiam v samostatnom filme „železňáka“ a navyše upokojuje pár naštvaných fanúšikov, ktorí odhalenie Mandarina dodnes nerozdýchali – za mňa však môžem povedať, že sa jednalo o doteraz to najodvážnejšie, a skutočne nápadité a vtipné, rozhodnutie zo všetkých natočených Marveloviek (vďaka ti Shane Black!). Po akčnom Agent Carter sa tento krát jedná o humorný kúsok s „falošným Mandarinom“, priam famózne stvárneným Benom Kingsleyim. Tento jeho výstup v úlohe Slatteryho by som mohol sledovať aj celé hodiny a nikdy by ma neomrzel. Nápadité, vtipné, s opäť skvele napísanými hláškami, výborne zahrané a hlavne sebaironické ("And you will never see me coming..."). Niektorých možno nenadchne tak ako Agent Carter, keďže tu chýba akcia alebo použitie CGI, a v podstate sa jedna o obyčajné vypočúvanie postavy vo väzení, ale ako bonusový kraťas viac ako výživné a rozhodne nie zbytočné. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné ve smyslu, že vtipnej je tam hlavně Ben Kingsley. On byl vtipnej už v Iron Manovi trojce, ale tady se mohl aspoň pořádně vyřádit (a jeho záblesk z minulosti v pilotu k seriálu Caged Heat byla už jen třešínka na dortu). Akční chvilka s novinářem se taky velmi podařila a je škoda, že asi nikdy nenatočí, co bylo dál. Taky potěšila přítomnost Justina Hammera (cameo Sama Rockwella), kterej si to aspoň ve vězení umí udělat pěkné, chch. Taky je vtipnej. Celý se to prostě náramně vydařilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Jméno seriálu Caged Heat, ve kterém měl Slattery (Ben Kingsley) hrát, byl ve skutečnosti pracovní název snímku Iron Man 3 (2013). (MatyM)

Reklama

Reklama