Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

topi80 

všechny recenze uživatele

Filmy od Asylum mám obvykle rád, nezdržují se balastem a jdou rovnou na věc, za což jim vždy rád odpustím nějaké ty nedostatky týkající se zejména formy. Tady to ale nezafungovalo. Příšera mi byla celkem ukradená a nijak nepodnítila moji zvědavost, stejně jako počínání kapitána a admirálky, natož pak abych se zajímal o to, jak to dopadne s americkým prezidentem. Tentokrát tedy s hvězdičkami šetřím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak John Savage to dotáhl až na prezidenta, zatímco Linda Hamiltonová jen na admirála. Snímek přináší konečné vysvětlení záhady bermudského trojúhelníku a je to tak trochu malý Den nezávislosti a Propast v jednom, kdy vodního hada nahradilo chapadlo. Tomuhle filmu by rozhodně prospěly mechanické efekty, nejvíce pak zamrzí pixelový kouř i oheň. Že tvůrci těchto filmů kašlou na fyzikální zákony, je vcelku běžné, ovšem nechat vynořit (i ponořit) posádku ponorky ze 7 km bez dekomprese je na pováženou. Nejzábavnější jsou útoky chapadel. Běžnému divákovi nelze doporučit, v rámci podobných snímků přeci je slabší kousek, ale dal jsem ho. ()

Reklama

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Takovej ansábl neherců se jen tak nevidí. Linda do toho nebojácně zapadla a většimu času mi přišla jako taková babi na koksu. Scénář samozřejmě psalo osvědčené duo Gibon&Makak, takže se trpělivý divák dočká nespočtu perel. Je to lepší než si prostřelit hlavu harpunou. Ale soudím, že ne o moc. Jednu hvězdu si to zaslouží, protože ve čtvrtek po osmé večer to byl nejlepši biják co kanály nabízely.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Lietadlo so všemocným americkým prezidentom počas búrky stroskotá v Bermudskom trojuholníku, kde pod hladinou číha chápadlovité monštrum... Na tento film som sa už podľa názvu dosť tešil, keďže som dúfal, že SyFy z toho vystrúha nejaké zábavné monster béčko, ako sa im už neraz podarilo. Bohužiaľ to však pre nich natočilo Asylum a tak som nakoniec iba sklamaný; pretože som sa dočkal ohavne natočenej, bohapustej nudy s otrasným obsadením. Motajúci sa pseudovojačikovia strieľajúci z detských zbraní, nenormálne otravné dialógy, sem-tam chápadlo ako z večerníčka a stereotyp na n-tú. Otras, neviem či bolo väčším utrpením pozerať sa na tie nepodarené, umelé, svetielkujúce efekty alebo na Lindu Hamilton. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to úžasné. Nikdy jsem nic podobného neviděla, pane presidente....... Trikově je to mizerné, dialogy otupující a neustále na vaše ušní bubínky útočí strašná hudba. Brzy mě z ní začala bolet hlava a nejen z té hudby. Ani Linda Hamilton není zárukou nějaké kvality. A já teď už vím, jak to vlastně je z Bermudským trojúhelníkem. A hlavně kdo v tom má prsty. Na TV tvorbu je to sice ucházející a dá se na to koukat a já to dokoukal. CITÁT - Snad nedojde kyslík....... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:24:24 opouští náčelník Phillips (Ricco Ross) vrtulník s puškou v pravé ruce, v následující scéně je zobrazen zezadu a žádná puška není přítomna. (Johnny.ARN)
  • Admirál nařídí všem lodím, aby zaútočily na mimozemskou loď, ale zaútočí pouze vrtulníky. Žádná z bitevních lodí nevystřelí. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli to bylo ukázáno v mnoha filmech, Air Force One nemá únikový modul. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama