Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jaká to hrozná kravina! Ale kravina, která Vás prostě na jedno zhlédnutí pobaví a pak ji vypustíte z hlavy a za rok si nebudete vůbec pamatovat, o čem to bylo. Jen že Reese tam chodila v prďáckých kalhotech a Sofía tahala kufr plný lodiček z bílého stříbra, diamantů a nevímčehoještě. Ty dvě spolu překvapivě v těchto rolích tvoří docela dobrou komediální dvojku, i když na druhou stranu vás někdy zase iritovaly. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trailer lepší než filmy, přijde mi, že si do něj vyplácali snad všechny podařené vtipy. Jinak je to prostě průměr, který se dá shrnout frází "neurazí, nenadchne." Čekal jsem víc, takže to špatný hodnocení, je asi ovlivněný tím, že tohle mě prostě zklamalo. Reese i Sofía jsou skvělé, ale komedii, která podle mě nebyla moc vtipná a dopouštěla se klišé (možná na jedno pro mě velké překvápko), prostě neutáhnou ani ony. A dabovat Sofíu Vergara by měl být hřích nebo trestnej čin. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Akože. Tu niet ani veľmi prečo strhávať. Americká tupota vo svojich plných farbách. Páčilo by sa mi to viac keby to medzi hlavnou dvojkou aspoň iskrilo (ako tu čítam) lebo ja som tú chémiu moc nepostrehol - nepodarené zábery sa nepočítajú... Ale obidve dámy iskrili samostatne ozaj luxusne! Vergara tým svojim mega uvoľneným "puta" pohodárstvom a Reese naopak sústrerdenou kvázy suchárskou uniformosťou (ktorej highlight spočíva v scénach, keď si cupká v ťažkých botách a červených šatočkách s kamennou tvárou). Po mojej poslednej skúsenosti s filmom obdobného razenia (Drsňáčky so Sandrou B. a Mellisou Mc...) som si povedal, že stačilo. Ale po tomto mi naopak príde podobný film ako celkom milé osvieženie. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný scenár a na akčnú komédiu to obsahuje málo vtipných scén a dialógov (o akcií ani hovoriť nebudem). Dvojica S. Vergara a R. Witherspoon nebolá zlá, ale ani oni to nedokázali zachrániť. PS. Ku podivu, ani pokazené scény, premietané pri záverečných titulkov, neboli najlepšie. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tato svěží dámská akční komedie sice originalitou zrovna nekypí, ale svůj účel pobavit a přivést diváka na jiné myšlenky dokonale splnila. Dá se říci, že něco takového tu už opravdu delší dobu chybělo. Ženy mají pro situace zde uvedené zcela jiné předpoklady než muži a tak je to příležitost pro úžasné gagy kterých je tu skutečně více než dost. Ani mi nevadila velmi častá předvídavost děje a vývoj postav. Opravdu se najde někdo kdo netušil, že ... Ne, prozrazovat to nebudu. Reese Witherspoon a Sofía Vergara tu předvedli vskutku fenomenální komediální výkon a jak dosvědčují ukázky z natáčení během počátku závěrečných titulků, role si až neskutečně velmi dobře užívali. Do paměti sice snímek nevstoupí, ale za shlédnutí rozhodně stojí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama