Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (243)

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré. 75% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tradičně tupý scénář, standartní akční scény (oproti předchozímu dílu střihově nedokurvené, ačkoli tentokrát režíroval střihač trojky) a místo Stathama zbloudilý model, navíc zastíněný charizmatem sympatického chlapáka Stevensona. Ale Loan Chabanol je kost a celkově je to v pohodě koukatelné. Mít to silnější finále a zajímavějšího záporáka, klidně bych se nechal ukecat na tři. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Spíš se to mělo jmenovat Kurýr:Pomsta kurev nebo Kurýr:S otcem v akci. Omladit Franka Martina nebyl špatný nápad, ale Ed Skrein nemá Stathamovo charisma. Akce byla kupodivu natočená slušně a možná i lépe než ve třetím Kurýrovi. Plusem je pak Stevenson, který si agenta na odpočinku skutečně užil a byl vtipný. Jinak zápletka byla už hodně chabá. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $16,029,670Tržby Celosvetovo $72,629,670Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ ďalšia povrchná akčná výplachovka od Bessona, nič nové sa v tomto prípade nekoná ale nenudil som sa, celkom dobre to odsýpa, nakoniec som to ale prežil bez újmy čo som nečakal, tak dávam rovný priemer /50%/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kurýr: Restart nebo Charlieho andílci, kde Charlie není v utajení, naopak většinu práce za andílky oddře? Ne, tři mušketýři! A nakonec Robin Hood. Ač se prvoplánově o komedii nejedná (asi), tak ruční souboje komické jsou, i když na J. Chana Skrein nemá. Navíc Skrein je děsně nesympatická držka, což byl zřejmě záměr. Film ale rychle ubíhá, a tak jako oddechovka šel. Spousta rozmlácených aut, divoké jízdy, dynamická kamera a kopička mrtvol. Jo a nádherná francouzská riviéra - Nice. Na jedno podívání, když není nic jiného po ruce.... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama