Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stále sexy Salma Hayek alias Everly a její akční gore řežba, která se většinu stopáže odehrává v jednom pokoji a je okořeněná černým humorem. Příběh filmu je naprosto triviální a v podstatě není ani důležitý.Tady šlo prostě o krvavou vybíjenou. Ke snímku Everly musí divák přistupoat s velkým nadhledem a pak je tu šance,že si tuhle oddychovku možná užijete. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lynch rozjel těžkou grindhouse jízdu, ale místy to vypadalo, jako by si s ní nevěděl rady. Parádní momenty, které mohly patřit k žánrovým vrcholům vzápětí devalvovaly ty slabší, což platí zejména pro tupé dialogy, kterých tu bylo neúměrně moc a zbytečnou rodinnou linku. Ale pokud film zůstával v akční rovině, tak bylo vše v pořádku, notabene když je Salma pořád takový kus. Na konci jsem byl relativně spokojený, ale ten pocit, že pokud by se námětu chopil někdo zkušenější, byla by z toho bomba, zůstal i tak. 60% ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal slušně. Říkal jsem si: jako oddychovka proč ne. Jenže trailerem to začíná i končí. Samotný snímek je totiž tady bída a támhle zase utrpení. Nehrát zde Salma, která přeci jen přidává na výsledném dojmu, šlo by to skoro až do odpadu. Everly je samozřejmě typ filmu, u kterého byste neměli přemýšlet nad neskutečným množstvím nesmyslů, ale já se ani tak nebavil. Víc ani nebudu psát. 40 % Oblíbená část- aport ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Já jsem sadista a tohle je můj masochista...v první půlce nečekaně zábavná a vtipná (i když asi nechtěně) grindhousovská vybíjená,která ovšem ve druhé půlce dojde dech a i přes mnohdy solidní šílenosti se bohužel docela vleče.Na jedno shlédnutí,proč ne,ale nebýt kočkézní Salmy,nepamatoval bych si tenhle kousek déle jak 5 minut...50% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je na mne až tak ulítlé a úchylné, že to ani sexy Salma nezachrání. V podstatě skoro pořád jsem nevěřícně kroutil hlavou, jajou ptákovinu zas tvůrci vymysleli (třeba asi mělo být vtipné, že se střílí během konverzace po mobilu), jak blbě to natočili, jaká moudra se vypouštějí z úst té které postavy... Asi si pan režisér vzal do hlavy, že to SM se Salmou si natočí stůj co stůj, hlavně aby jemu stálo. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama