Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velkolepá dvouhodinová nuda plná nezajímavých postav, které se celou dobu pohybují po jedné lodi, kde je chce ovládnou nějaká mimozemská entita. Sice ten příběh úplně debilní není a ani jeho jednoduchost mi nevadí, prostředí lodi taky vypadá celkem dobře, ale co na tom, když se celou dobu dívám na totálně nudný vesmírný survival (ve kteréhm ani ten vesmír neuvidíme, dokonce ani tu planetu Infini ne) ve kterém ani není komu fandit? Austrálie pro tentokrát zklamala. Škoda dalších slov pro tenhle nepovedený film. 2* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z plejády inspiračních zdrojů se v tomto případě imho nepovedl uplácat zcela kompaktní celek. Trochu Event Horizon, trochu The Thing, trochu Solaris, trochu Aliens, trochu Pandorum ... a tím výčet nekončí. Inspirace staršími kousky je ve sci-fi žánru věcí běžnou, to by samo o sobě nebyl problém. Infini bohužel navzdory nesporným řemeslným kvalitám a pěknému vizuálu nedokáže diváka (alespoň mě tedy nedokázalo) vtáhnout do svého světa. Projekce tak pro mě byla takovým zvláštně roztříštěným zážitkem, kdy jsem si vždy u nějaké scény řekl "jo, tohle je dobrý, to jsem viděl támhle..." Nebyl jsem se prostě schopen do děje ponořit, film si ode mne po celo dobu držel odstup. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko mixující dohromady několik klasických sci-fi áček a ačkoliv proti podobnému čerpání inspirace nic nenamítám, tak mám za to, že nestačí jen dobrý úmysl, ale i odpovídající fianance. A ty tu nebyly. Vše se tudíž odehrává jen na bázi honiček po vesmírné stanici, sem tam někdo někoho střelí, občas se tu někdo s někým porve, ale když se to tak vezme kolem a kolem, podobnou zábavu mohli kluci a holky pěstovat na některém z pólů a nelétat někam za sedmero červích děr. Snesitelné to ale bylo, to zase jo. Jinak by mě zajímalo, co si člověk musí dneska pustit, aby na něj nevykouknul někdo z Hemsworthovic famílie. Jsou jak kobylky. 50% ()

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Přichystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky :-D to byla první věc, co mě při sledování napadla. No a pak pejsek a kočička dělali dort. Kdyby z toho tvůrci udělali 2 filmy, udělali by mnohem lépe a nemusely by pak bejt takové díry ve scénáři. Jinak nápady fakt dobrý a kamera se mi taky líbila... Bohuzel tvůrci měli az moc dobrých nápadů na jeden film, ale doufám, že se z toho do budoucna poučej a máknou pořádně na scénáři ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem tu porovnávať film s inými klasickými peckami, poviem len jedno. Prakticky celý film sa odohráva v chodbách nejakej starej základne, kde sa postavy niečím nakazia a začnú sa medzi sebou márovať. Nič viac, nič menej. Prestrelená je aj stopáž, niekde v polovici som začal zívať, pretože niektoré dialógy boli nesmierne dlhé, zbytočné a doslova ma ubíjali. Z Austrálie tentokrát mierne sci-fi sklamanie a dúfam, že v blízkej budúcnosti mi táto krajina ponúkne radšej niečo z hororového žánru, tam sú protinožci ako doma. Slabých 50% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama