Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách jsem si říkal, že půjde o průměrnou americkou komedii s tradičními, občas trapnými vtipy. Ovšem s přibývajícím časem šla kvalita hodně nahoru a na konci jsem musel uznat, že šlo o velmi dobrou komedii. Byly tam dobré, vtipné situace a perfektní byl výběr písniček. Závěr potěšil, Dustymu se vrátilo přesně to, co dělal on Bradovi. :-D Těším se na pokračování. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

S filmama Ferrella to jde poslední dobou z kopce. Jeho komedie nejsou vtipné. Tohle není vyloženě trapné, ale ani jednou se nezasmějete. Potenciál to mělo, ale chybí tomu lehkost a trocha stupidity jeho předchozí tvorby. A taky nechápu, proč se Wahlberg obsazuje do komedií, kromě Benga v záloze, je to všechno nucené a nedůvěryhodné. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Človek nakoniec asi od filmu dostane presne to, čo mohol od neho očakávať. Priemernú oddychovú americkú komédiu s lacnými vtipmi a snahou dať do toho trošku srdca, a to je asi všetko, čo sa dá povedať. Ale na druhú stranu som si to celkom aj užil. Z traileru to vyzeralo oveľa horšie. Čo človek čaká, to dostane. Myslím si, že sú tu dokopy dva skutočne strašné momenty a to je Bradov hod na koš, ktorý skutočne je tak strašný, že sa človeku z toho chce plakať, a keď je Mark Wahlberg na skateboarde a má kameru na helme, ktorá ho sníma, tak jeho hlava je tam počítačovo upravená a bije to maximálne do očí. Z toho sa rozhodnite. Nebudem sa tu rozpisovať, lebo podľa mňa je to viacmenej zbytočné. Hodnotenie: C ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) Moc jsem neočekával, komedie mi poslední dobou přijdou buď, trapné nebo nudné. Tohle naštěstí není ten horší případ. Ještě tak zpočátku mě to moc nebavilo, Ferrella jsem si moc nezískával, ale jakmile se objevil skvělý Mark Wahlberg, tak už to pomalu začínalo stát za to. I ten Ferrell si mě po půli snímku začínal neskutečně získávat. S Wahlbergem se skvěle doplňovali. V této pohodové komedii šlo především o hlášky a souboj výše zmiňovaných hlavních dvou postav. Našlo se zde i pár vtipných scén jako např. Vjezd motorky do baráku nebo odhalení nahoty v proskleném baráku. Na to, že mě úvod vůbec nebavil, se z toho vyvrbila slušná komedie, která si na nic nehraje, není sice nijak zvlášť nápaditá, ale na nic si nehraje a humor není trapný a to je přeci to hlavní. Vztahy mezi postavami jsou tak nějak průměrně pojaty, ale pro potřeby snímku to bohatě stačilo, dětské postavy rozhodně pobavili.Těším se na dvojku, na kterou rozhodně vyrazím do kina, přeci jenom nám tam přibyde Mel Gibson ! ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Ferrell a Wahlberg se mají rádi a dělat společně legrandu je baví. Daddy's Home produkuje méně divoké erupce parťácké chemie než předcházející společný opus The Other Guys - operuje v jaksi rodinnějším balení a nepatrně pod úrovní zuckerovské anarchie, návrat k osvědčenému modelu prťavý cool drsňák a uťápnutý zodpovědný pitomec ale nadále funguje i v úzkém rámci rodinné komedie, jíž se drží jako hovno košile. Dokonale zvládnuté a funkční anti-umění. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Will Farrell (Brad Whitaker) hovorí deťom, že pôjdu na finálový zápas NBA na Los Angeles Lakers. Lenže finále sa hráva v júni, popri čom spomínaná udalosť odohráva v apríli. V danom roku finále navyše prebehlo na palubovke New Orleans a basketbalový klub LA Lakers sa ho ani nezúčastnil. (vander19)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama