Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VĚŘÍM NA VZDĚLÁVÁNÍ SE OSOBNÍMI PROŽITKY." Kdyby se dala póza stáčet, tady by toho bylo na galony :-) Krotké pop-hiphopové skotačení pro školou povinné, s dramatem vetchým tak, aby to dětská duše byla schopná unést. Asi to není na škodu, nechat sem-tam všechnu tu vlezlou beznaděj za branami příčetnosti, ovšem tohle je i na mě příliš okaté. Sociálně slabý potěr vymóděný jak podle dobového žurnálu? Vtipné (hlavně ty pestrobarevné elastické šátky na kebulích "gangstas"). Hlavní postava se opravdu jmenuje Honey? Své dítě by tak pojmenoval jedině debil. Závěrečné taneční číslo úplně mimo zvolenou nudnou skladbu a samo silně podprůměrné? Na taneční film hóóódně smutné… Prostě ani ti fanoušci Albové (jsem mezi nimi) nemají moc co oslavovat – skoro celou dobu má na hlavě nechutnou lakovanou helmu ze slepených vlasů :-( Jako by ji olízalo stádo krav. 40% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Kromě nádherné Jessicy se tam ničeho dobrého nedočkáte. Planej příběh a jinak samí neherci nebo blbci. Je až k nevíře, jak se ta holka umí hejbat. Krása pohledět. Jestli ji zbožňujete, tak není co řešit a ten film musíte vidět, protože je fakt skvělá. Jestli vás nebere a ta muzika taky ne, tak jděte radši do lesa... Tam si užijete víc. ()

Reklama

Aress 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý....... Mekhi Phifer je frajer takže tomu dal ''šmrnc'' Jessica Alba to je NO COMMENT to je asi všem pánům jasný.Hip hop mám rád a hodně ho ''žeru'' takže vše dobrý, ale pořád ten příběh tady už byl hodně krát, sice v tomto příběhu je to víc o tanci a Hip Hopu ale ten příběh zachranování dětí z ulice tu je............ (Proč třeba tentokrát nezachranovali veleryby???) PS: všimli jste si, že ve skoro každém songu ve filmu bylo v textu a zpěvu zpíváno jméno hlavní hrdinky ''Honey'' ? :-) ()

Rattlanake 

všechny recenze uživatele

Taková normální pohádka pro dospělé o hudební popelce, která ke štěstí a penězům přišla. Jessica Alba v tomto filmu hraje nevinou, slušnou, těžce pracující dívenku, bohužel ve skutečném životě je tomu naopak. Ovšem musím dodat, že hudba je tu brilantní a taneční výkony jsou dobré, na let´s dance to rozhodně nemá, ale na pohodové odpoledne je tento film ideální. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

No i když poslouchám hip hop, tak tohle a step up a podobný taneční romantický předělávky Hříšného tance jsou fakt o hovně. Tenhle film může dostat dvě hvězdy jenom za Missy a za to, že má alespoň dobročinný motiv, to je ale vážně všechno. Navíc z černošského prostředí podobných přitroublých titulů už je až moc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)

Reklama

Reklama