Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parádní sci-fi jednohubka, která má základ z budoucnosti, ale přitom jde o jasnou vyvražďovačku, kde není moc co řešit. Jediné, co je opravdu třeba řešit, je Vanessa Kirby, která do tohoto filmu sedla jak prdel na hrnec a zkrásňuje tu drsno jednotku, která se snaží přežít uprostřed parádně atmosferických lesů, který jak kdyby vypadly z lesů kolem Starý Boleslavi, kam nejradši na podzim chodím na houby... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má veliký potenciál, parádní provedení, nápad, hudbu i triky, ale o to víc smutné je, že vše toto není využité na 100%. Film má pár opravdu super momentů, ale ty jsou pouze výplní nekonečna hluchých míst a nudy. Sci-fi stránka funguje, ale po, zhruba, 15 ti minutách je vidět, že film má směřovat spíše k té béčkové části a tak by to taky mělo být. Bohužel jsou scény kdy se nic neděje ve značné přesile s těmi akčními, které jsou sice fajn, ale je jich proklatě málo. Takže celkový looking filmu bohužel nepostačil k tomu, abych se dostatečně pobavil, jak se u dobrých sci-fi akčňáku sluší. Veliká škoda. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce průser. Do chvíle, kdy se elitní vojáci představí v boji, to mělo ještě jakš takš nějakou atmosféru. Od toho okamžiku se ale odehrává převážně nějaká akce a ta je příšerně natočená. Že jsou triky laciné se dá odpustit. Ne ale tak nudné až tupé dialogy, které vyplňují scény mezi střety s roboty. A hlavně ne ty zhovadilosti a pitomosti v akci. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mně se to líbilo... Krásný příklad toho, jak můžete vytěžit z minima maximum. Akce šlape víc než by kdokoliv čekal a robůtci jsou taky parádní, ale pochopím lidi co tomu dají horší nebo lepší hodnocení, protože film je opravdu jen pro některé. Taky bych ještě podotknul, že to nemá nic společného s hororem a je to prostě jen klasické Sci-Fi. Čisté 3* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo, tečka :) Ano, nápaditost s ohledem na tnu podobných příběhových námětů pramalá, ale jako již zde vyřčená "žánrová jednohubka" mi to přišlo dobré. Lacinost prostředí (les, co se nemusí renderovat ani stavět v ateliéru, a nenáročné zchátralé rozpadlé paneláky) jednoduše skryta co by tréninkové prostředí a efekty s CGi se také povedly. Příjemné, očekávaně nenáročné a na pokuk velmi slušné podívání. ~~~ PS: Horor ve filmu skutečně nehledejte, žádný tam není, jde jen o klasické "posral se nám experiment" ve sci-fi kabátku. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)

Reklama

Reklama