Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové sci-fi zpravidla nemůže dopadnout jinak, než jako béčko, které se do kin nikdy nepodívá. Pravda, občas se najdou autorské projekty, které disponují velmi dobrým scénářem a nakonec se jim povede díky talentu a dobrému výběru producentů, uplést tzv. "z hovna bič". To se tady ale rozhodně nestalo. I kdyby měl Gomez miliony na skvělé CGI, tak by z Příkazu zabíjet stejně nevzniklo nic jiného, než béčko. Nejde jen o to, že je scénář primitivní. Potíž je, že nedává smysl a přestože jde jen o dialogy party vojáků, je prostě pitomý. Takže tento výtvor splňuje téměř všechny atributy poctivého béčka, včetně nadšení a snahy tvůrců, kteří nepochybně věřili tomu, že udělají dobrý film. A toho si cením, protože tady nejde o to vycucat z lidí peníze, nějakou rutinérskou tutovkou. Nejspíš je za tím touha natočit co nejlépe vlastní film, za který se nebudou tvůrci stydět. A to se asi v rámci možností povedlo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na fanusikovsky nizkorozpoctovy projekt to ma kvalitnu technicku stranku a solidne triky. Akcia je tiez zrucne natocena. Ale nema to prakticky ziadny dej a postavy su nevyrazne. Akcia mi po par minutach zacala pripadat monotonna. Proste take nekonecne prestrelky v lese alebo polorozpadnutych budovach. Som celkom zvedavy na buduci snad uz plnohodnotny Gomezov film. Toto je ale len take nenarocne cvicenie pri ktorom dokazuje, ze technicku stranku ma zmaknutu. 4/10. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Člověk versus stroj. Další sci-fi snímek na poli střetu lidských vojáků a válečných robotů. Nastala opět robotí filmová éra? Celý tento snímek je viditelně značně nízkorozpočtový, ale na speciálních efektech si dali tvůrci vcelku záležet. Hambou je však především scénář, který mohl být více dějově propracovanější. Když se příběh shrne, vlastně ani není o co stát. Armádní jednotka je v rámci výcviku vysazena na jednom ostrově, kde se vše zvrhne v zoufalý boj o život. A to je vše. Inteligence nepřátelských robotů přesahuje všechny možnosti, což dalo vzniku mnohých otázek. Nejdůležitější je však pouze jedna. Kdo za tím vším stojí? Originalitu pochopitelně nelze očekávat. Návrhy vzhledu robotů jsou do posledního detailu vytvořeny nápaditě a bitevní scény nevypadají zle. Nejlepší na celém tomto projektu je soundtrack. Dlouho taková slyšet nebyla. I přes přílišnou jednoduchost a hlavně levnost se tedy zdá být snímek slibný. Ruku na srdce, víme jak by to dopadlo točit tohle Asylum nebo SyFy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné béčko se slušnými efekty. Proč jen mi ti roboti připomínali brouky z Hvězdné pěchoty? A i ten jejich velitel sbíral informace stejným způsobem...no a pak už z toho byl Terminátor. Ale jo, dobré, fajn kamera, úderná hudba, akce, střílení, les, základna. Čistě oddechová střílečka, nic víc. A jako taková nezklamala. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prijemny a zaujimavy namet. Vanessa Kirby na urovni ako high-tech human parada. Horsie uz bolo prevedenie akcnych pasazi. Vyzeralo to ako na strelnici kolotociarov. A nie, neocakaval som velkolepe Bay-ove orgie. Trochu na tom zapracovat a mohla to byt fajna oddychovka. Skoda toho. Konecne som chcel vidiet suce sci-fi. Ale namet je fajn. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama