Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne jedna z posledných rozprávok, čo som pozeral spolu so staršou dcérou. Ešte ju to bavilo, pretože je tu plno nových IT termínov, ktoré sú teraz "In". Pred desiatimi rokmi ste o nich ani len nechyrovali. Nuž, ten vývoj našej spoločnosti ide rýchlo vpred, až moc rýchlo.... a aj ten čas letí hrozne rýchlo. Priemer. 60/100 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nebudu hrát pohoršení, není k tomu důvod - námět je to ve skutečnosti velmi dobrý a mohlo z něj být hodně vytěženo. Minimálně tolik co z LEGo příběhu a V hlavě, které to jakoby kombinuje. Bohužel to není ani tak zábavné jako LEGO ani tak jímavé jako Pixar. Přesto je to další animovaná postmoderní dystopie (zajímavý trend) s několika zajímavými momenty, která si rozhodně nezaslouží být nejhůř přijatým filmem roku. Je to spíš nevýrazné než špatné. 50 % ()

Reklama

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Máte rádi barvičky? Převládají u vás ty svítivý? Tak to jděte na tento film, který je přímo dělaný pro vaše homoušské choutky! Pokud byste měli trochu pestřejší chutě, dočkáte se dokonce i lahodných cute hovínek! Jestliže stále nemáte chuť na tuto ochutnávku animované sračky, tak si zajděte na své zaprděné sedátko a máte to skoro fry! Stačí pořádně zabrat, aby vám z vaší černé díry vylezlo to, co dokázali tvůrci této sračky.. :) ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem si říkal, jak moc velký peklo to bude a přemýšlel, kdo odvede děti domů, až se zabiju. A nakonec mě to ani neštvalo, jen si to tak prošumělo kolem a bylo totálně o ničem. Pár povedených vtipů (facebook), pár ne moc povedených product placementů (dropbox - neboj, je to bezpečná aplikace my ass), za hodinu a čtvrt jsme byli z kina venku a děti byly celkem spokojený. A pak jsme šli do cukrárny a to se mi na tom filmu líbilo asi nejvíc. EDIT: ...když nad tím trošku víc přemýšlím, tak je škoda, že ne úplně nezajímavou myšlenku (živé aplikace a jejich obyvatelé) to absolutně nevytěží. Jen se přechází z jedné appky do druhé, povinně se justdanceuje, sugarcrashuje, aby se to nějak rychle ukončilo, až se minuty nasčítají. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Asi na dvou třech místech jsem úplně netušila, o čem je řeč, což mi akorát připomnělo, že už jsem stará. Jinak jsem se ale hodně pobavila. Mám moc ráda podobný styl filmů, kde je plno narážek a „oživení“ věcí, a v Emoji ve filmu se to podle mě tvůrcům podařilo udělat šikovně, chytře a hlavně vtipně. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)
  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama