Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem si říkal, jak moc velký peklo to bude a přemýšlel, kdo odvede děti domů, až se zabiju. A nakonec mě to ani neštvalo, jen si to tak prošumělo kolem a bylo totálně o ničem. Pár povedených vtipů (facebook), pár ne moc povedených product placementů (dropbox - neboj, je to bezpečná aplikace my ass), za hodinu a čtvrt jsme byli z kina venku a děti byly celkem spokojený. A pak jsme šli do cukrárny a to se mi na tom filmu líbilo asi nejvíc. EDIT: ...když nad tím trošku víc přemýšlím, tak je škoda, že ne úplně nezajímavou myšlenku (živé aplikace a jejich obyvatelé) to absolutně nevytěží. Jen se přechází z jedné appky do druhé, povinně se justdanceuje, sugarcrashuje, aby se to nějak rychle ukončilo, až se minuty nasčítají. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Původní myšlenka asi nebyla špatná, tedy že emoji může vyjádřit mnohem víc než slova nebo mohou pomoci překonat náš strach něco někomu napsat, ale dětem bych v tomto podání raději pustil nějaký hezký dětský československý film. Tento produkt je spíš naučí trávit ještě víc času se svým mobilním telefonem. A mluvící hovínko asi není tou nejlepší postavičkou... 35 % ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

„Každej den posílam emoji říkám tomu demoji. Miluju všechny ty gaunery,co po městě instalujou kamery“. I tohle je obraz dnešní doby, ideogramy používané v elektronických zprávách nebo webových stránkách jako hlavní hrdinové kresleného filmu. Na druhou stranu, proč ne? Možná lepší, než stodvacáté zvířátko, které porazí nástrahy života. Ale jinak klasický scénář. Kvalitní animace, vtip, dobrodružství, předvídatelná zápletka, hlavní hrdina, jeho láska, humorná postavička, negativní postavička…..tak jako stovky animáků předtím. Možná ti úplně nejmladší nebudou všemu mobilnímu rozumět....paradoxně, stejně jako ti starší. Každopádně filmu posílám emotikon palec nahoru. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Co jsem četla z recenzí, tak se jedná o nejhorší animovaný film za posledních 10 let a možná s tím souhlasím. Animovaný příběh, který se odehrává v mobilu je na tuhle dobu velmi originální, ale zpracování filmu nestojí za nic. Nemá to žádnou gradaci, není to nic napínavého, má to sice mravní ponaučení v podobě, že i když je někdo jiný, tak je stejně důležitý jako ostatní, ale jinak je to vážně o ničem. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák není zase, tak špatný, že by jste ho vypnuli v půlce. Nenudíte se ale ani z něj nejste nikterak hotový a rozhodně nejásáte. Podíváte se na něj maximálně jednou. Některý nápady dobrý ale slabší humor a mohlo to mít trochu větší sílu kdyby někdo nenapsal scénář po cestě do práce někde zaseklý v zácpě. Dneska už se dělá prostě animák snad o všem jen aby se vytřískaly nějaký ty chechtáky. Dětem do deseti let se to asi bude líbit ale myslím si, že ten kdo má rád animáky mi dá za pravdu, že tohle není to pravé ořechové. Snad už nikdy více. 35% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)
  • V tomto filmu jsou smajlíci před každým ťuknutím oskenováni, aby se Alexovi mohli ve zprávě zobrazit. Realita je ale jiná, smajlík je obyčejný obrázek, jehož data jsou uložena v mobilu. Tudíž by mělo Alexovi stačit to, že je má v mobilu naprogramované, takže není třeba každý smajlík skenovat zvlášť. (SpicyNugget)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama