Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebojácnou malou rybku Nemo uloví potápěč a odveze daleko od domova do svého akvária. Jeho velmi starostlivý otec Marlin se ihned vydá za svým synkem na dalekou pouť. K němu se připojí Dory, milá rybka, která ovšem trpí poruchou krátkodobé paměti. Na cestě spolu potkají vegetariánské žraloky, frajerské želví surfaře, fascinující medúzy a stále hladové racky! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (898)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $94miliónovTržby USA $339,714,978Tržby Celosvetovo $864,625,978Tržby za predaj Blu-ray v USA $29,024,806Tržby za predaj DVD v USA $74,766,549║ __║obnovená premiéra rok 2012 Rozpočet $94miliónovTržby USA $380,843,261Tržby Celosvetovo $936,743,261▐ __ Pixar je špička čo sa animácie týka a tu to na plnej čiare potvrdzuje a prináša úžasnú grafiku v silnom dobrodružnom príbehu, plného vtipných momentiek. /95%/ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pixar má talent dělat filmy pro všechny lidi, jakékoliv národnosti, věku i pohlaví. HLEDÁ SE NEMO je jedním z nich. Probudí ve vás lásku k rybičkám malým i velkým. Dokáže vás rozesmát, ale i rozplakat. Příběh klauna očkatého Marlina, který hledá svého malého synka Nema skrývá tolik překvapení, vtipu a emocí, že se tomu až nedá věřit. Cesta z korálového útesu až do Sydney, vede přes spoustu dechberoucích překážek a ještě větší spoustu mořských tvorů, z nich každý je jedinečný. Ať už se jedná o žraloky, želvy nebo racky, všichni mají nezastupitelné místo v příběhu. Vynikající hudba Thomase Newmana tomu všemu dodává hloubku a krásně sedí do modrého světa pod hladinou. No a animace je příslovečnou třešničkou na dortu, která vás donutí sledovat a žasnout nad precizností každého detailu. Jediné co musíme udělat je vložit DVD/VHS do přehrávače a vydat se na dalekou pouť, nechat se unášet proudem dobré zábavy spolu Marlinem, Dory, Nemem, Brucem, Gillem, Hvězdou, Nigelem, Bourákem a mnoha dalšími. "Ryba je kámoš, ne žrádlo." ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ve filmech od studia Pixar mám mezery...ano, já vím, je to ostuda :-) Tenhle snímek je ale parádní. "Morální ponaučení" pro děti (toho jesem si ale všiml, je to u filmů, které jsem od Pixaru zatím viděl, pravidlem) a ten zbytek, jako humor, animace, či třeba perfektní (!!!) český dabing, pro dospělé. Jojo! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kreatívni ľudia z Pixar Animation Studios už priniesli na plátna kín viacero výborných, komerčne úspešných, titulov. Jedným z nich je aj film "Hľadá sa Nemo". Podmorské dobrodružstvo, pri ktorom sa zaručene zabaví celá rodina. Deti budú nadšené z pestrých postavičiek, dospelejšieho diváka pobaví a hadám trocha aj dojme príbeh a uhundraným kritikom zavrie ústa vysoko profesionálna animácia. Pre každého sa tam niečo nájde a spoločne to tvorí lákavý, farebný celok. Raz za čas príde vhod aj takýto dobre namiešaný mainstreamový popcorn. **** ()

Morien 

všechny recenze uživatele

-"Musím najít svého syna! Musím mu říct, jak staré jsou mořské želvy!" Bezodpadková dramaturgie radost pohledět, tuto brilantnost nikdo nezpochybní, ale nabízí se jiná zásadní otázka: Jaký by asi byl můj vztah k tomuto filmu, kdybych ho neznala v brilantní české dabované verzi? Protože při vší úctě k Ellen DeGeneres a zbytku ansáblu se mi zdá, že by se počet míst, u kterých brečím (ať už smíchy, nebo pohnutím) značně snížil. A kde nejsou slzy, není láska. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (93)

  • Dory během filmu několikrát splete jméno Nema (zmíní jména Fabio, Elmo, Bingo, Chico a Harpo). (D3VIL)
  • Nemo je vězněn v akváriu, jehož dno pokrývá 111 998 modrých oblázků. (EMMY)

Související novinky

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (více)

Kovbojové versus emzáci?

Kovbojové versus emzáci?

18.06.2008

Ano, a dokonce ve dvou projektech. O plánované adaptaci komiksu Cowboys & Aliens, kterou pro DreamWorks a Universal produkují Brian Grazer a Ron Howard, jsme už psali. Na světě je scénář autorů… (více)

Reklama

Reklama