Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 7

Recenze (205)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je jednou z nejvtipnějších komedií posledních let....Plná toho nejlepšího a často i nejsuššího ( až kamenného) humoru. Králíci a vůbec vše je skvěle animováno, dokonale natočeno a má to i přiměřenou stopáž, takže nuda nehrozí. Nabízí se srovnání s Paddingtonem (který má lepší příběh), tady zase jeden gag za druhým a suverénně nejlepší je Cameo Jirky Lábuse v české verzi v roli kohouta...(snad jen,že to není pro děti- jinak boží) kykyryký..97% ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

roztomilá zvířátka a skvělý casting na dobrý film nestačí. tam kde paddington uspěl a podal dojemný a poutavý příběh tam petr hodil vybuchující stromy a dvě postavy které mají mezi sebou chemii asi jako sandály a ponožky. i když králíček na konec přinese jisté poselství, že je třeba se problémům postavit čelem etc. nemá ten potřebný dopad, obzvlášť když postava petra nemá problém s vražděním lidí. což něco co je ve snímku skryté, je to něco, co je zde naplno řečené. will gluck a rob lieber naprosto nepochopily jak se dělá dobrý dětský film, jak se píše dobrá rošťácká postava nebo humor. nenechte se zmást zdejším červeným hodnocením. je to sračka, sračka v modrém kabátku a bez kalhot. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ak takto vyzerajú súčasné rodinné filmy, tak to s našou spoločnosťou ide skutočne dole vodou. "Peter Rabbit" je podľa mňa nesympatický, nepríjemný film a plný moderných gagov a skladieb, ktoré mu absolútne nijako nenapomáhajú. Plus hlavný hrdina je tak neskutočne nesympatický, že ho nemôžem akosi prijať. Je jedna vec byť neposedným loptošom, no toto je skôr akýsi arogantný a na seba orientovaný idiot, ktorý všetko dokáže svojimi akciami iba pokaziť. Nemyslel som si osobne, že to bude takto zlé. Najlepšie časti filmu sú jednoznačne všetky ručne animované pasáže, ktoré máme spracované prostredníctvom obrazov. To sa mi páčilo. Ale rozmýšľam čo viac? Na pár momentkách som sa zasmial. Myslím si, že scénka, kde sa Thomas s Petrom mlátia a potom sa pred slečnou Beatrice tvária, že sú kamaráti ma celkom pobavila. Ostatné mám pocit, že ale vôbec nedáva tie správne elementy. Nie je to moc vtipné, naši dvaja protivníci mi miestami prídu absolútne šialení a okrem toho neviem či to bolo takto aj napísané v originále. Myslím si, že niečo možno, ale neverím tomu, že sme sa tam dočkali momentiek takých ako tu. A ako som už povedal, tento film si myslí, že je tak vtipný, že svoje scénky opakuje dokola a dokola, až mám pocit, že to absolútne vystihuje táto scénka od Nostalgia Critica. Opakovaný vtip nie je vtipný a mnohé tu neboli vtipné ani po prvýkrát. Takže medzi fanúšikov tohto filmu patriť nebudem. Hodnotenie: D ()

Havenohome 

všechny recenze uživatele

No. Je to blbosť. S predlohou to nemá nič spoločné. Hlavný hrdina nemá žiadny charakter, scenár je otrasný. Oproti Paddingtonovi je to totálny odvar. Pokúsili sa posunúť jednoduchú citlivú ilustrovanú vec určenú primárne pre malé deti do gross out komédie pre teenagerov. Je to fakt trápne. Nefunguje to. Všetky tie rádobyvtipné scény alá Vlk z Wallstreet, či Great Gatsby. Žiadna skutočná zábava sa nekoná. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Oddychovka pre celú rodinu bez väčších chýb. Spojenie „nakreslených postáv“ s reálnym prostredím tu nefunguje tak dobre, ako napríklad v Paddington 2. Každopádne, nebuďte prekvapený, keď po filme vaše dieťa bude chcieť od vás malého králika. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě mezititulkové filmové scény. (Rominator)

Reklama

Reklama