Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

Olík 

všechny recenze uživatele

HBO GO – KIDS – I pro mámu a tátu………….jo, tak to sedí jako králík na pekáč. Bavila se máma, bavil se táta, bavili se všechny děti….sojka neuletí. Dětský (v pointě triviální) příběh, s okouzlující animací a vtipem, který nenechá hladným ani otrlého kamioňáka. Hádám, že zesnulá autorka knižní předlohy měla zcela jiné představy, než je zvířecí Sám doma a dost možná momentálně rotuju v zemi rychlostí králičího běhu, každopádně díky za tuhle salvu soudobé kýčovitosti. Sečteno potrženo: pokud máte děti (dejme tomu 6+) a Poníci nebo Barbie nejsou úplně to pravé ořechové, co zabaví dospělého po náročném pracovním dni, směle sáhněte do téhle nory. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebýt volného lístku do kina od kamarádky a současné slabší nabídce filmů, nechala bych si "Králíčka Petra" s čistým svědomím ujít. Po jeho zhlédnutí vám taky můžu poradit, abyste za návštěvu kina rozhodně neutráceli, i když... může se vám líbit realistická animace zvířátek (mně taky), můžete si užít zajímavé obsazení zvířecích i lidských rolí (české znění bylo taky slušné), já jsem ale měla problém už se základní myšlenkou celého příběhu. Přijde mi tak nějak normální, že se lidem nelíbí, když jim armáda králíků a dalšího zvířectva sežere veškerou úrodu, tudíž mi Petr a jeho rodina vlastně lezli na nervy skoro stejně jako hlavnímu "záporákovi". Dětem se tahle taškařice bude asi líbit, ale nevím, jestli autorka knižní předlohy měla opravdu takový záměr. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Som celkom sklamany. Dufal som, ze to bude ovela ciernohumornejsie, ale v podstate to je klasicka rodinna Disneyovka s moralnym ponaucenim v ktorej sa nakoniec vsetci pomeria a dobre to skonci. Prilis ma nebrala romanticka linia, kedze nemusim ani mladeho Gleesona ani Rose Byrne. Kralik Peter je vlastne regulerny zaporak. Od zaciatku robi ludskemu oponentovi napriek, ale zaroven sa to cely cas drzi v detsky nezavadnej polohe. Len obcas sa nejaky vtip vydaril natolko, aby ma rozosmial. Skoda, ze to nebolo bud ovela drsnejsie alebo aspon absurdnejsie. Takto to ostalo na pol cesty a vysledkom je tuctova jednuhubka. CZ dabing je o nicom a po par minutach a prvom absolutne nezmyselnom preklade som to prepol na SK dabing, ktory aspon dava zmysel. 5/10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je nesmírně mile natočený a pohodový film s nadmíru sympatickými zvířecími hrdiny, svižným soundtrackem a nejednou humornou scénou. Bitky mezi Thomasem a zvířátky mi chvílemi evokovaly Verbinského Hon na myš. Líbilo se mi, že byl příběh proložen komentářem vypravěče a ryze kreslenými sekvencemi, které odkazovaly na původní kresby od Beatrix Potterové. I když jde v podstatě o snímek s jednoduchým dějem, u kterého člověk vesměs ví, jak vlastně skončí, tak i přesto mě tento film zaujal a pobavil. Někdy stačí ke spokojenosti prostá jednoduchost, ve které tkví ta nejčistší krása. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $115,253,424Tržby Celosvetovo $351,266,433Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,529,727Tržby za predaj DVD v USA $8,532,037║ Za pár šúp pohodový rodinný film z rangu Padingtona. Z občas troška prďáckym humorom ale zatiaľ ešte v znesiteľných mantineloch. Časom počítam že tieto filmy začnú byť otravné ako postupne sa stali Chipmankovia. Ale zatiaľ dobre, herci fajn. /60%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)
  • Od času 01:03:15, kdy Thomas (Domhnall Gleeson) chytne Petra na zahrádce, je vidět, jak se mění ruce z levé na pravou, kterou ho drží a kterou mu vyhrožuje. (Ace.A.T.L.)
  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)

Reklama

Reklama