Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Radiq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Gaga dycky vypadala trochu jak Marylin Manson, ale spolu s plešatou Liz (Denis O'Hare) jsou to vzhledově nejujetější postavy. Hraje si to na strašnou nahotu, ale nikdy tam nic není vidět - třeba Lady Gaga nikdy neukáže ani bradavky (má je vůbec?), i když po tom zas nějak netoužím. Jinak si s náma ale scénáristi zase třou prdel a až si ji vytřou, budeme uplně vytření, dosucha jak vybělenej anál. Nedomyšlené koncepty, nedomyšlené závěry, nedomyšlené zápletky, nedomyšlené. Prostě to má stejně blby nápady, je to překombinovany, je tam moc dějovejch linek, takže se to stává nepřehledné a hlavně: nesmyslné!!! A to tomu nemůžu odpustit. Je dobry, že tam je hodně krve, ale ani krev a vraždy nejsou zajímavé, když je nudnej děj. Připadlo mi to, že už se tam ty mrtvoly hromaděj jenom tak, aby se neřeklo, že v nějakém díle žádná nebyla. A nemůže se to rozhodnout, jestli to má být víc o upírech nebo o tajuplném vyvražďovacím hotelu s hmotejma duchama. Jinak opět je to plné herců z předchozích sérií a opět to nevnímám u víc než dobré poloviny z nich jako dobrej nápad. Navíc oni použili herce na dvě různé postavy i jen v této sérii (feťačka/médium Sarah Paulson, model/herec Finn Wittrock). Celkově Hotel zapadá do průměru americkejch hororovejch storí, ale samotná americká hororová storíe je podprůměrná, takže tohle si u mě moc dobře nevede. PS: žádnou hororovou atmosféru to nemá, jenom vyvražďovací. Nůdá. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opäť sa dostavilo sklamanie. Prekvapivo a asi mi nebudete veriť sa mi najviac páčila Lady Gaga. A to ako po vizuálnej, tak po hereckej stránke. Nápad je aj tu síce skvelý - prostredia v hoteloch milujem. Tu sa celá séria odohráva skoro výlučne v hoteli. Ale čo na tom, keď je to strašná nuda. Strach žiadny. Skôr je to na smiech. Príbeh o rodičoch, ktorým sa stratil syn je otravný a nudný. Zaspával som pri tom. Navyše sem tresli postavu zasraného úchyláka, čo sa prezlieka za ženu a hovorí si v ženskom rode. K tomu je plešatý ako poleno. Mrzí ma, že tento seriál podporuje podobných úchylákov, ktorí by skôr potrebovali elektrošoky a od miestnosti zahodiť kľúč. Rozhodne táto séria mala potenciál, ale nebol využitý. Navyše to celé bolo akési tmavé - akoby sa to stále odohrávalo v tme. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

American Horror Story není zrovna série, kterou bych vyhledával. Možná i proto trvalo nějakou dobu, než jsem se odhodlal pustit si sérii Hotel, kde se ve velkém předvedla Lady Gaga a ukázala celému světu, že není jenom schopná zpěvačka, ale i šikovná herečka (i když se jí Leo Di Caprio na Glóbech stejně smál). Mně ale nakonec zbylo akorát to utvrzení, že Lady Gaga je fakt dobrá. Hotel totiž potvrzuje kvality celého seriálu. Osobně se mi zdá, že koukám na, příběhově, neuvěřitelnou hámotinu, která prostředím připomíná Osvícení, ale postavy jsou tu natolik ujeté, že říct jakýkoliv dialog muselo nahlas vyvolat salvu smíchu napříč celým natáčecím týmem. Jinak si to nedokážu vysvětlit. A když pak do toho zakomponují upíry, začal jsem přemýšlet, jestli je Ryan Murphy normální nebo jestli je to nějakej psychotik. Technicky je to totiž ztvárněno parádně a osobně si říkám, jestli tu trošku nemrhá talentem. Jelikož ale problém mám hlavně já a většina je spokojená, tak bych řekl, že problém jsem tu spíš já, než Ryan. Logiku bych tu ale hledal těžce. Hned první scéna prvního dílu mi jistě dá za pravdu a vlastně jednoznačně dává najevo, jak se bude odvíjet zbytek série. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Gaga chtě nechtě není pohledná, přesto je (pochopitelně) intersexuálním středobodem páté série AHS. Z hereckého hlediska to není špatné. Role je napsána přesně pro ní. Může se vyřádit v různých kostýmech, demonstrovat svůj vkus v různých polohách apod. Chronologické poznámky: První díl - dá se na to dívat, ale je to jiné. Náladové, snové zaměřující se na estetickou/módní složku (až příliš). Hororu je pomálu. Druhý díl nabídl už něco zajímavějšího (mytologie hotelu). Po třetím díle je to zcela zřejmé. AHS v páté řádě do sebe skvěle začlenilo dějiny popkultury, umění, hudby, filmu atd. Všude vyčuhuje Kubrick (dokonce i v hudebních motivech). Čtvrtý a pátý díl - upíří infekce se rozrůstá. Postavy získávají větší hloubku. Uvidí se, jestli se vyvinou do vyšší kvality. Šestý díl - Denis O'Hare (transsexuál) hraje výborně. Kvůli jeho postavě stojí za to sledovat pětku AHS. Sedmý díl - nic převratného. Taková uměřená seriálová dávka. Osmý díl - Osvícení kam se podíváš. Devátý díl - ne, prostě to není ono. Cool písničky, zrůdný hotýlek, Gaga...to nestačí. Celkové hodnocení po 9. dílech: 59%. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po prvním krvavém díle jsem si řekl, že to nevzdám, dobře jsem udělal, další už nebyly tak často tolik krvavé. Ani se nedivím, že Lady Gaga má Zlatý Glóbus za tuto roli, bo mi to přišlo jak kdyby to byl její videoklip. prostě to měla napsané na tělo. Zápletka super, po bezkonkurenčním Asylum druhá nejlepší série. Po tom co jsem viděl tuto sérii, jsem si dodal odvahy a podíval jsem se na Evil Dead, díky AHS. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Herečka Sarah Paulson si v piatej sérii strihla dvojrolu – médium Billie Dean Howard a narkomanku Sally. Ako Billie Dean sa dokonca objavila už v troch epizódach prvej série. (BlackTom)
  • Činy sériového vraha, ktorý vraždí podľa kresťanského Desatora, sú inšpirované filmom Sedem (1995), v ktorom vrah vraždil podľa siedmych smrteľných hriechov. (BlackTom)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama