Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller (Elyas M'Barek) byl jako učitel-samouk vždy zastáncem drsných a nezvyklých metod. Přiměřené násilí na žácích mu nikdy nebylo cizí. Ať už po nich střílel, nasazoval jim pouta, využíval elektrošoky nebo je dokonce nutil se něco ve škole naučit. Ale teď, v třetím díle filmové série Fakjů pane učiteli, přichází okamžik pravdy. Goethovu gymnáziu ubývají studenti a od dalšího školního roku mu hrozí zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci a navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě. Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese. Pedagogové se bojí, že přijdou o práci. Studenti propadají zoufalství z toho, že dveře k lepší budoucnosti jsou pro ně definitivně zavřené. Ředitelka Gudrun Gerster (Katja Riemann) všechny tyto starosti s radostí hodí na krk hlavně Zekimu a nové školní posile Biggi Enzbergerové (Sandra Hueller). Mají se postarat o několik rychlých, výrazných studentských úspěchů, aby zabránili zavření školy. A tak jsou na řadě soutěže o nejlepší studentský hudební a výtvarný výkon, o nejlepší školní noviny. Na programu se musí objevit i veledůležitá kampaň proti šikaně na škole. Je tedy na Zekim, aby své svěřence konečně donutil vzít osud do vlastních rukou. Jenže jedna věc je někoho přesvědčit a druhá, aby to pak dotyční i udělali. Na řadu přichází další Zekiho novátorské pedagogické postupy zahrnující i nelegální podkožní čipování studentů, aby se mu netoulali za školou. Protože studenti Chantal, Danger, Zeynep i Burak mají vedle obtížné vzdělatelnosti i jiné, hodně odlišné problémy. Je vůbec nějaká naděje, že Zeki k maturitě protlačí celou 11. B? (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (193)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Jednička je velmi sympatická a oddychová komedie. Dvojka je typický sequelový film, který ve výsledku nabízí totéž, jen je dražší a je tam toho více. A trojka?? To je promrhaná šance. Tuhle sérii mám celkem dost rád, a to více mě fakt zaráží, jak moc je trojka nudná a nevtipná. Chápu, že se tvůrci snaží upozornit na sociální problémy dnešní mládeže, ale že film ztratí svoje kouzlo jsem fakt nečekal. Film už není ta drzá komedie, která nás pořádně rozesmála a pobavila. Z toho zbyl jen slabý odvar, kde se neustále opakují ty samé vtipy. A je to škoda, protože ve filmu je několik hodně povedených scén, se kterými by se dalo pracovat. Jenže film má skoro dvě hodiny, a prostě nudí a spoustu scén je hodně výplňových a těžko uvěřitelných, i rámci světa, ve kterém se celá trilogie odehrává. Další velkou chybou filmu je to, že zde chybí silný ženský protihráč hlavnímu hrdinovy(Karoline Herfurth je fuč a její absence je hodně znát). Fakjů pane učiteli 3 je prostě velké zklamání a fakt jsem se dost nudil, naneštěstí je ve filmu pár momentů, který to zahraňují, ale pořád se nelze zbavit pocitu, že tohle je mělo být o dost lepší. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu populární německé komediální série jsem dostal zhruba to, co jsem očekával. Popravdě, moc toho nebylo, ale schéma, jak by mohl film vypadat, se vyplnilo podle předpokladů. Trojika Fakjů už viditelně vaří z vody a oproti průměrné komedii nepředvádí nic navíc. Daří se jí ovšem využívat vlastností postav, které již známe a přidáním několika nových postav se jí alespoň trochu daří zamaskovat absence scénáristické kreativity. Některé vtipy jsou vydařené a nejednou jsem se u filmu zasmál, bohužel jsou ale prokládány těmi nevhodnými (fekálními nebo hloupými). Co se týče příběhu, první půlka filmu postrádá stabilní dějovou linii a tak sledujeme jen spleť náhodných gagů, využívající právě postavy z předchozích dílů. Zeki sice trochu měkne a už se stává tím klasickým nudným učitelem, ale ústřední čtveřice studentů dokazuje, že lidská tupost nezná hranice. Primitivní gagy ale celý film zachránit nemohou, obzvlášť když se rozhodnete natočit dvouhodinovou komedii. Naštěstí druhá polovina přináší zajímavé zvraty, trochu toho dramatu a celkově dokázala zbytek filmu postavit na nohy. Hlavně aby už holky nekoukaly na Netflix. Milý a lehce dojímavý "všehovšudy konec" se vryje do paměti, 4 hvězdičky ale kvůli němu udělit nehodlám. Trojika u mě lehce překonala první díl, ale když si vzpomenu na opakování vtipů se smradem a neustálých narážek na uprchlíky (to se sem fakt nehodilo), zůstanu na skoupých třech hvězdách. A to i přesto, že mě některé části motivovaly k mé nadcházející maturitě. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Třetí díl úspěšné série Fakju pane učiteli je bohužel nejslabším a vlastně i zbytečným. Dvojka film okořenila tím, že se jelo na výlet, ve trojce se děj soustředí zpátky ve škole, ale už to moc nemá koule. Vtipných scén je daleko méně než v předešlých dílech a měl jsem pocit, že už tvůrcům dochází nápady, jakoby ten film byl natočen z nutnosti vydělat další drobné, Na podívání pořád ok, Elyas M´Barek je pořád frajer a Gizem Emre je velkokočka. 60% ()

guri 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola velmi prijemnym prekvapenim (hoci slovne spojenie "podarena nemecka komedia" znie dost divne), no dalsie diely idu kvalitou znacne dole. Treti ucitelsky film ma uz len minimum podarenych vtipov a navyse dlzka stopaze je v tomto pripade vrazedna, kedze slaby dej je nutne vyplnit mnozstvom vaty. Verim, ze dalsieho pokracovania sa uz nedockam. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Přežil jsem to a párkrát se dobře pobavil, ale je to slabší. Oproti velmi zábavným předchozím dílům má trojka své mouchy. Film má kolísavé tempo, po slabším začátku se rozjede s řádící Sandrou Hueller, která později nějak záhadně (bohužel) zase ustoupí do pozadí. Pan učitel už se naneštěstí celkem uklidnil a tolik neřádí a pár vtipů stojí na bázi z éry tělesně nechutných teen komedií. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích můžeme sledovat nepovedené scény z natáčení filmu. (ČSFD)
  • Ve filmu se na krátký okamžik objevili hráči fotbalového klubu FC Bayern Mnichov, David Alaba a Mats Hummels. (tb_23)
  • Když přijedou naštvaní studenti za Zekim (Elyas M'Barek) na hřiště, omylem pustí z reproduktoru písničku „Bibi & Tina“, proti čemuž se hned hlasitě ohrazují. Jde přitom o titulní píseň filmu Bibi & Tina (2014), ve kterém hrál představitel Dangera Max von der Groeben. (TaNya_)

Reklama

Reklama