Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda. Ústřední herecká dvojice Krobot-Křenková vynikající, doplněná o rovněž skvělého Kyšperského. Uznávám výtky, že Krobot hraje pořád stejně a jeho výrazivo je notně omezené, ale k těm týpkům, které představuje, se vždy perfektně hodí, tak proč to nějak inovovat a měnit. Napsáno a zrežírováno s grácií a vtipem s velkým existenciálním přesahem. Série Jak si nepodělat život mě začíná bavit ... ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím co znalci, ale já se ukrutně bavil! Vždy mne zaráželo, že se s xichtem a náturou, jaké má p. Krobot, někdo odváží vlézt na jeviště, natož hrát, ale jak se zdá, jde to úplně v pohodě a to tak že výborně! Slečna Křenková zraje jako víno. Opět nám byla předvedena sada podivníků, co mne jinde otravuje, ale zde to bylo OK, navíc vše s dobrým koncem. Docela nepříjemně nastavená laťka pro další díly. Jo, vzpomněl jsem si na hudbu. Velký dík za připomenutí Zuzanky Navarovic. Parádně tam sedla. ()

Reklama

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak blbý, až je to dobrý. Absurdní scénář, povídka o 8 postavách, které se neustále střetávají během jedné noci. Dialogy se povedly, dobré hlášky a perfektní výkony herců. Celé je to vlastně takové karikaturistické, zkratkovité, ale je to založeno na povídce, takže to splňuje účel. Škoda jen volného konce. *Poznámka: Líbilo se mi, jak hlavní hrdinka vše řešila jídlem. To je myslím dost časté a vystihující. :D ()

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu moc podivných náhod vyvažuje velmi přirozený ráz hrajících herců, snad až na Mirka Krobota, ten takový musí být i v normálním životě, né moc mluvný a stopro introvert. Kdo mě tam chvílemi iritoval a vlastně i pobavil byl bezďák Roman, který jako hladová myš pozoroval celé dění zamotaných osudů z povzdálí a vždycky přesně věděl, kdy zase vstoupit a nechat si nandat tašku pivem, rumem a dekem pochoutkáče. 70% ()

Batyskaf 

všechny recenze uživatele

Hele, překvapivě dobrý. První půlka lepší než druhá - ale v rámci televizního žánru a pravděpodobného rozpočtu dávám ****. Trochu to bylo samotářsko-knoflíkářsko-zoufalecké, ale ne nijak okatě. Jamrtál je dobrá kulisa a kdo tudy jezdí ráno a večer na kole, ví, jak je tam dusivo. Normálně jsem z toho dostal chuť na deset deka pochoutkáče. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v pražských Nuslích. (Duoscop)
  • Při objednávce v bufetu „Deset deka pochoutkáče“ obsluha (Karel nebo jeho manželka) nikdy požadované množství salátu neváží (přestože před ním na pultě stojí digitální váha) – vždy nabírá lžící přímo na talíř nebo do kelímku a bez zvážení podává zákazníkovi. (dogma97)

Reklama

Reklama