Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takže nejhorší film 2018. Asi bych dokázala najít ještě horší, ale chápu, že tam Maliny potřebují mít nějaké známé tváře, aby to bylo nějak zajímavé. Spojení Ferrell a Reilly funguje, to už jsme mohli vidět ve filmu Bratři z donucení. Tvoří komické duo a film to není úplně nejhorší, trapných vtípků tam je sice dost, ale zase na druhou stranu zasmála jsem se 3x za celou dobu, což u filmu s Ferrellem beru jako velký úspěch. Navíc Anglie v 18.století je nádherná plus parodie na Bídníky a Titanic se povedla. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Zase bych to s tím hodnocením nepřeháněl. Je to blbost ale u Ferrella je tento styl "smyslu pro humor" běžnou věcí. Já jsem byl zvědavý a nakonec to byla docela fajn podívaná. Místy jsem se trošičku zasmál, dokoukal jsem to do konce a že bych se nudil, se říct nedá, takže průměr je jasný. Lepší od toho nic nečekat ale propadákem bych to nenazval. Viděl jsem i horší filmy. ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ani nevím jestli tento film nominovaný na nejhorší film roku 2018 svoji nominaci proměnil. Legendární detektiv Sherlock Holmes a jeho partner doktor Watson se vrací tentokrát v komediálním kusu ukázat své partnerství a deduktivní mysl, aby vyřešili záhadu. Chvílemi se mi dle dialogů zdálo, že oba blouzní v horečkách nebo improvizují- padají opravdu slovní perly. Je to ještě komedie, když je zde z reakcí uživatelů vidět, že se nikdo nesměje? Je to navíc hloupé a bez pointy a chvílemi zábavné: "není divu, že můj pokoj páchne rybinou a semenem"). Po shlédnutí nebudou obsazeny žádné vaše mozkové neurony a čeká vás dvě hodiny odpočinku a regenerace. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je klasickou americkou parodií. Tedy není moc chytrý, místy je nechutný a místy i trapný. Na stranu druhou je tam pár vtipných momentů, odkazů na vcelku slavné počiny a pár solidních hlášek. Vlastně jako jediný opravdový průser vidím přepálenou stopáž, která byť není extra dlouhá, pořád je nadměrná. Srazit patnáct minut dolů, by filmu dosti pomohlo. Normálně bych dala dvě hvězdy, ale díky tomu, jak zde vidím mizerné hodmocení, lehce nadhodnocuji. Za mne 50%. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle poflusanej film je docela klasická Ferrelova demence a za mě ok. Pouštím když potřebuju vypnout mozek a relaxovat, aby nehrozilo to, že budu mít choutky vypnout někoho jinýho...a věřte mi, adeptů je dost. Jasně že pseudointouši (co ztopoří jen u každého filmíčku Wese Andersona a své dva výškrabky pojmenují Terrence a Malick) budou ublinkávat hnusem, ale já jsem přesně ta primitivní cílovka těchhle blbostí. Papa. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Studio Sony chtělo film po katastrofálních testovacích projekcích prodat streamovací službě Netflix, aby ho nemuselo nákladně posílat do kin. Avšak Netflix o koupi neměl zájem. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • V jednej scéne máme možnosť vidieť Titanic. Ten bol postavený v roku 1908 a po prvýkrát (aj posledný) vyplával v roku 1912. Film sa však odohráva niekoľko rokov pred týmto obdobím. (Astonko)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama