Reklama

Reklama

Atomové gymnázium

  • USA Class of Nuke 'Em High (více)
Trailer

Místo hodin tělocviku tu po chodbách nahání mutanti nebohé školáky, místo hudební výchovy se souloží, chlastá a fetuje. Tromavillská střední škola je trochu jiná, než všechny ostatní. Učitelé poslední dobou pozorují nadměrný nárůst případů, kdy se jejich nic netušící student přemění v krvelačného mutanta. Stejný osud postihne i Warrena, který se svou krásnou dívkou Crissy zplodí po jednom nadmíru vyvedeném večírku lidožravé monstrum. Jak se zdá, za vším stojí místní atomová elektrárna. Počty studentů dramaticky klesají, na toaletách dávno není bezpečno a ke všemu se ještě blíží maturity... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Atomové gymnázium je hned po Poultrygeist nejlepší Troma film. Takovýhle ho humoru jsem se nemohl nabaži. pamatuju si doby kdy jsem to párkrát viděl na VHS, a dřív mě to bavilo a ani dnes to nic nepustilo. Gore efekty jsou správně špatné a dobře se na ně kouká a ten gang neměl chybu, navíc i ostatní herci jsou nesympatický až hanba a to je právě u tohohle filmu dobře. Atmosféra snímku hlavně na konci krásně zhoustne a nepustí. Tohle je béčko mého mládí. A kdybych měl chodit na takovouhle školu raději se asi zastřelím sám. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Ve srovnani s ostatnimi tromackymi vyplody je Class of nukem high prumerny vyvrhel. Podle meho nazoru film doplatil na to, ze urcite spoustu kaufmanovskych napadu sezral Toxicky mstitel, vydany o rok driv. Nicmene par napadu a uchylnych scen se najde, takze se rozhodne budete bavit. Na TROMA stupnici pekne tri hvezdicky. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Já s nepochopitelných důvodů dávám za pět,protože jsem se od začátku filmu ksvěle bavil. Je pravda,že gymnázium neoplívá tolika hláškamy a blbostmi jak Kaufmanův a Herzův Toxický mstitel a ani takovými tvrhlosti,tady šlo spíše o teengerovskou komedii,mutanta mohli ukázat celého a mohl mít více prostoru,ale to jsou malé věci. Nahrává k tomu i dobrá hudba. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Tromaville je zase v průseru, tentokrát za to může místní atomová elektrárna. Jejím pracovníkům je nějaká bezpečnost celkem ukradená a tak jim sem tam unikne nějaký to svinstvo. Na to doplatí tromavillská střední, která je sice celýho půl kiláku od elektrárny, ale ten sajrajt je stejně nemine. Do toho studenty terorizuje banda Kreténů.... Tromácká klasika - píčovina na třetí, záměrně hrozný herecký výkony a hadry, pár nechutností a osobitý humor. Tenhle film jen potvrzuje mojí domněnku, že Kaufman prostě zásadně netočí jeden záběr na více pokusů. Zato ho to hrozně baví. God bless America, limp dick! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Správná šílenost, která je naštěstí dostatečně krátká na to, aby nestihla začít nudit. Podobnost s filmem Toxický mstitel je více než zřejmá a oba filmy mě bavily v podstatě stejně. Je to prostě sranda, na kterou nemá cenu uplatňovat nějaká náročná měřítka. Samozřejmě je to maximálně debilní až hrůza, ale právě v tom je to kouzlo - pro toho, kdo to dokáže docenit :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama