Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem za velmi specifických podmínek, v RegioJet bez sluchátek a rozkouskovaně na tři části. Zejména hudební čísla pouze s titulky bez jediného zvuku měla velmi speciální dekadentní kouzlo. Ale neb big i small footi dokázali získat pozornost pidinožky, pro jejíž pobavení jsem si to z nabídky zvolila, aniž by to nějak deptalo mě (naopak, docela se zaujetím jsem to sledovala též), hodnotím dost vysoko. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $83,240,103Tržby Celosvetovo $214,040,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,599,989Tržby za predaj DVD v USA $9,933,028║ Animátorom dochádza nápaditosť. Strašne tuctové. /45%/ ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Animák od stejného studia WB, které dělalo na animáku Storks. Smallfoot mi bavil rozhodně víc, humoru film mnoho nemá, ale myšlenka a příběh diváka zabaví dostatečně, na Pixarovky se film nechytá, ale jako animovaná zábava to funguje. Tržebně trochu zaškobrtnutí v jinak velmi plodném roce pro Warner Bros. 3* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na svoj tuctový prejav, to má pomerne dosť neotrelých gagov. V tom ostatnom to ale vôbec nevyčnieva z priemeru. Ani vizuálne a ani námetovo. Proste nejaké to morálne posolstvo ( občas pokryteckého stavu - ale deti na to vo svojom veku rozhodne neprídu - až neskôr ) a non-stop dobrodružstvo. Všetko v rámci žánru vyhovujúce. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že ma to bude viac baviť, no asi som na niektoré animáky už starý, alebo to naozaj mohlo byť aj lepšie. Nebolo to zlé, keď sa to konečne rozbehlo a odhalili sa tajomstva Yetiov, ale sklamali ma postavy. Občas to malo nudne pasáže, kde to ani vtipy nezachránili a horšie na tom je, že ani postavy za moc nestali. Celkovo sa ale jedna o dobrú zábavu zo zaujímavým príbehom a zvykmi Yetiov, animácia ujde, hudba prijemne ladí a pekne doplňa aj emotívne momenty, no najväčší plusom tu pre mňa boli pesničky, ktoré sú dobre naspievané, pekne melodické a asi sa aj najviac vryjú pod kožu. 70% - 3* ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno