Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na svoj tuctový prejav, to má pomerne dosť neotrelých gagov. V tom ostatnom to ale vôbec nevyčnieva z priemeru. Ani vizuálne a ani námetovo. Proste nejaké to morálne posolstvo ( občas pokryteckého stavu - ale deti na to vo svojom veku rozhodne neprídu - až neskôr ) a non-stop dobrodružstvo. Všetko v rámci žánru vyhovujúce. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po všetkých stránkach poctivý priemer, na ktorý sa dobre pozerá, ale ničím nezaujme natoľko, aby utkvel v pamäti či sa k nemu človek nebodaj vracal. Zopár gagov je ale skvelých (rozmrazovanie človeka nad ohňom), väčšinu času je ale humor nečakane umiernený a nevýrazný, podobne ako hlavné postavy. To, že film vlastne nemá záporáka je každopádne vcelku originálna a málo vídaná vec. 6/10 ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem za velmi specifických podmínek, v RegioJet bez sluchátek a rozkouskovaně na tři části. Zejména hudební čísla pouze s titulky bez jediného zvuku měla velmi speciální dekadentní kouzlo. Ale neb big i small footi dokázali získat pozornost pidinožky, pro jejíž pobavení jsem si to z nabídky zvolila, aniž by to nějak deptalo mě (naopak, docela se zaujetím jsem to sledovala též), hodnotím dost vysoko. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že ma to bude viac baviť, no asi som na niektoré animáky už starý, alebo to naozaj mohlo byť aj lepšie. Nebolo to zlé, keď sa to konečne rozbehlo a odhalili sa tajomstva Yetiov, ale sklamali ma postavy. Občas to malo nudne pasáže, kde to ani vtipy nezachránili a horšie na tom je, že ani postavy za moc nestali. Celkovo sa ale jedna o dobrú zábavu zo zaujímavým príbehom a zvykmi Yetiov, animácia ujde, hudba prijemne ladí a pekne doplňa aj emotívne momenty, no najväčší plusom tu pre mňa boli pesničky, ktoré sú dobre naspievané, pekne melodické a asi sa aj najviac vryjú pod kožu. 70% - 3* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Normálně jsem po fakt dlouhé době novodobým animákem tak znuděn, že se mi k němu ani nechce nikterak smysluplně vyjadřovat. Tenhle filmový Yetti je prostě mylným krokem vedle, jehož totálně zadupávají do země příšerné zpívané pasáže, kterým nejde ani porozumět, natož aby celkovému dojmu ze zážitku nijak nepřekážely. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama