Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 6

Recenze (125)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Piadinôžku som videl ako všetky rozprávky so slovenským dabingom a ako obvykle neľutujem. Prekvapilo ma že si slovenská réžia dala tú námahu a aj pesničky dali do slovenčiny čím tomu dodali o stupienok viac zábavnosti a priblížili to o čosi viac detskému divákovi. Animácia skoro zhodná s Hotelom Transylvánia. Pekná grafika, pekné pesničky a na každom kroku to na vás čaká nijaké mravné ponaučenie a poučenie sa s vlastných chýb. Synovi som to ešte nepustil ale verím že sa mu to bude páčiť. 77% ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný animák, který není dějově nijak originální a revoluční ale je plný vtipných nápadů, postav a dialogů. Osobně musím říct, že tato 3D animace mě nijak moc nezaujala ale taky nezklamala, je to prostě klasika. Celkově musím říct že jsem se bavil ale na opětovné sledování to nevidím. Doporučuju 7/10 ()

Reklama

Fary 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem to nezvládl dokoukat, takže nemůžu hodnotit objektivně, ale ve chvíli kdy mě film ani po 32 minutách nedokáže zaujmout, abych ho dokoukal, tak je něco špatně. Jak už tady zaznělo - oproti traileru opravdu velké zklamání. Trailer sliboval srandovní jízdu, kdežto film samotný je zpívaný cajdák. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Animák, který jde na věc z úplně opačné strany, než je obvyklé. Neboť nechává YETIHO, aby hledal ČLOVĚKA. Nicméně ... až tak mi nesedí jak styl animace, tak vlastní realizace zápletky. Nepřijdou mi nijak zvlášť špatné - ani nijak zvlášť dobré. Prostě mi nejsou sympatické, nic víc a nic míň. Snad proto, že předvádějí veselí až příliš teatrální ... snad proto, že jim moc nevěřím. Jakoby sloužily příběhu, který je sice CHTĚNÝ, ale nikoli upřímný ... jakoby jeho tvůrci naplňovali plán, nikoli dětské sny ... 2,5* ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po všetkých stránkach poctivý priemer, na ktorý sa dobre pozerá, ale ničím nezaujme natoľko, aby utkvel v pamäti či sa k nemu človek nebodaj vracal. Zopár gagov je ale skvelých (rozmrazovanie človeka nad ohňom), väčšinu času je ale humor nečakane umiernený a nevýrazný, podobne ako hlavné postavy. To, že film vlastne nemá záporáka je každopádne vcelku originálna a málo vídaná vec. 6/10 ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)

Reklama

Reklama