Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Hraje si to na parodii romantických komedií, vpravdě to je ovšem typická rom-com, bohužel s nesympatickou hlavní hrdinkou (ale dá se snést) a vyloženě zoufalým Liamem Hemsworthem, u něhož bylo překvapení, že je čím dál tím více podobný svému slavnějšímu bratrovi. Jelikož je těchhle filmů stále nedostatek a jenom ubývají (minimálně v kinech), mohu vlastně hladovějícím po infantilním patosu vřele doporučit. PS : Samozřejmě nesmí chybět Adam Devine, ten je prostě všude. ... 5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opäť trápny odkaz pre veleryby, že aj oni majú právo na lásku, že ich niekto naozaj chce, že nevzrušujú len hnusného úchyla, čo mu pri závane hambáča, hranoliek a oleja hneď stojí jak rampa. U prasnice Rebel Wilson sme zvyknutí na minimálnu dávku vtipu a maximálnu trápnosti. Už by jej konečne mohli zvýšiť odvody do zdravotnej poisťovne. Film vhodný pre divákov nad 160 kg. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabý slabý a zase slabý. Čekal jsem nějakou komediálně romantickou šlehu, když jsem se dozvěděl že Rebel Wilson má balit bráchu od Thora. Místo toho jsem dostal něco docela jiného. Rebel Wilson by neměla dostávat hlavní role. Tohle byl castingový úlet a film nezachrání ani osmdesátkové popové hity. 30% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ve stylu filmu Vykolejená, další těžkotonážní obrněné vozidlo, nebo neřízená blonďatá střela chcete-li, se po úderu do hlavy probudí do nereálného světa. Komedie je to poměrně vtipná, jelikož v imaginárním novém romantickém světě jsou všichni uhlazení, free a happy, kdežto náš Pandur je celkem hovado a navíc veškeré nadávky vypípává jakási neviditelná cenzura. Na konci je klasická otočka typu "nakonec jsem našla sama sebe bla bla" a všichni jsou hepy jak grepy..................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Todd Strauss- Schulson viděl během 2 týdnů přes 90 romantických komedií, aby si v nich poznamenal vizuální a narativní podobnosti. Těmi dle něj jsou New York City, Starbucks kavárny, líbání v dešti, vitrážová okna a bublinkové koupele. (hansel97)
  • Herci měli jen čtyři hodiny před natáčením na trénink tanečních kreací. (Grimaldi)
  • Celosvětová preiméra proběhla 11. února 2019 v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama