Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

HAL 

všechny recenze uživatele

Čínská low cost variace na Mad Max: Fury Road se špačkujícím se Jackie Chanem a Johnem Cenou. Jsou vlastně i horší nápady na to jak poskládat dohromady akční film. Zvlášť když se po otravném úvodu trochu víc vykašlou na digitální orgie a začnou dobře využívat přednosti (komediální i pohybové) obou hlavních bijců. 6/10 ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné akční béčko, kde nechybí hlučné akční sekvence, působivé bitky, humor a občas nějaká ta hláška. Herci až na Chana sice spíše druholigoví, ale to vůbec nevadilo. Námět stokrát stejný, ale zpracování dobré a pár nápadů (např. motor z rakety), fakt dobrých. Dialogy nebyly vyloženě debilní, hudba ušla. Za mne spokojenost a 70% k tomu. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě se to moc líbilo. Chan a Cena mají dobrou chemii a oběma to sedlo. Je poznat čínská produkce, kdy akce jde až do mega extrému a je to zbytečná škoda a filmu to jen ubližuje. Druhá věc, která mě hodně štvala a kvůli které dávám nižší hodnocení, je CGI, které je opravdu příšerné. Jinak je to klasická Chenova akční komedie ochucena o troufnu si říct akčního komika Cenu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle je bizár už od pohledu. Cena v úchylárně Jackieho Chana (90% jeho filmů jsou trhlé úchylárny). Přesně jako jejich souboj… Medvěd grizzly vs (70ti letý) medvídek panda. Naprostá groteska. Na druhou stranu jejich slovní přestřelky (na základě premisy že Jackie moc anglicky neumí), fungují skvěle. Nebo scéna “pojď za mnou”… výborná. Jak celek film funguje jako jakákoli jiná Chanovka. Svižně, oddechově, neuráží… vlastně čím déle to běželo, tím jsem se více bavil (až na to kouknu podruhé, třeba zvednu u na 4). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně se Chan vrátil i s rejžou Waughem ke konceptu bláznivejch akčních komedií, kterejch napráskal ve svý mladší době spoustu. Vlastně i ten závěrečnej sumář  bláznivejch a  nepovedenejch scén je toho důkazem. Vlastně to není ani nijak objevný, ani nijak napínavý, ale vtipný to s přimhouřeným očkem je. a s přihlédnutím k věku Jackieho, to je vlastně v poho. Asi pětkrát něco takovýho, než jednu Barbie. 50%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)
  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama