Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já si připadal jak když přijdu ke stánku se zmrzlinou a řeknu míchanou. Tady jsem sice nedostal míchanou zmrzku, ale míchanou žánrovku určitě. Půlka kornoutu thriller, půlka komedia a na každou část máme jinou kuchařku, zatímco Annička je naprosto úžasná komedientka, tak Blake dodává thrillerovou část a pánové příznejme si, že sexy tahle kočika být umí. Dialogy dobrý, hlavně pokud pusinku otevře Emily. Líbilo se mě i zakončení, kdy jsem skutečně měl v hlavě hned několik variant a čekal zda se scénaristou potkáme nebo ne. S ohledem na dějové kotrmelce, bych filmek nazval zábavnou dějovou gymnatiskou. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Thriller se vším všudy, bohužel všechna překvapení a zvraty už jsme nesčetněkrát viděli někde jinde, takže zkušeného diváka neohromí. Přesto především díky výbornému tandemu Kendrick-Lively jde o zábavnou podívanou, která rozhodně nenudí. Všichni a všechny ostatní jsou pouze do počtu, tyhle dvě mladé herečky ovládly celou stopáž. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Blake Lively nezklame zkrátka nikdy, ale doby, kdy jsem přísahal na Annu Kendrick jsou zřejmě nenávratně pryč. Ne, že by mi ve filmu nějak překážela a možná to bylo shodou okolností, ale občas mi přišla mírně otravná. Před uplynutím poloviny jsem se začal trošku nudit, naštěstí to vyvažuje druhá “Gone Girl-polovina “ jež je poměrně napínavá a celkem inteligentně napsaná. Štempl “podle skutečné události” funguje na plné obrátky, pro mne však mírné zklamání, věřil jsem v bezprecedentní pecku, tohle si znovu nepustím. Slabší 4. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jsem furt čekal, jaké nečekané zvraty zmíněné v ostatních komentářích se tam vyklubou, a taky jsem strašně doufal, že ta pizizubá Anna Kendrick, která hraje naprosto příšerně vlezlou, hnusnou a strááášně moc pozitivní a obětavou maminu, dostane nakonec od té bloncky, která jediná má charisma, nějak přes hubu a vy.jebe s ní. Myslel jsem, že ta bloncka má nějaký svůj vlastní plán - je nám představená jako schopná intrikářka, životem otřískaná, a ona se zachová jak vypatlaný teenager. A Sean - chlap, o němž nic nevíme, který sám neví, koho vlastně má rád, který neví nic o své manželce, prostě ho přitahuje a je uzavřená. Tak proč si ji bral? Jinak mi přijde, že scenáristovi se dostaly do ruky Hříchy pro pátera Knoxe a rozhodl se natočit si jeden díl podle knihy. Zlatý Klein! Tam to aspoň dávalo smysl - motivace postav, jejich jednání, zvraty. Tady to smysl nedává a nakonec vlastně jde jen o zvýšení sledovanosti vlogu? O Nancy Drew v pošahaném, trapném a vlezlém vydání? Nesmyslný film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„AHOJ MAMINY. TI Z VÁS, KDO SLEDUJÍ MŮJ VLOG, VĚDÍ, ŽE MÁ NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA EMILY JE MOMENTÁLNĚ POHŘEŠOVÁNA...“ /// Neuvěřitelně parádní je duo Kedrick – Lively. Když jsou spolu – každá jiná... vytvářej vztah plnej zvláštní chemie. Kedrick baví i když jede sólo... svojí ukecaností, vlezlostí.... Příběh je taková vykrádačka jednoho nejmenovanýho filmu, ale vodsejpá to, občas vyleze ftípek, občas je to napínavý... Nejzajímavější ale maj bejt ty překvápka. Je jich hodně a ze začátku fungujou výtečně. Později už jsou spíš předvídatelný... ale díky holkám to snesu. Zatím co příběh totiž stačí vidět jednou, voni se nevokoukaj! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Darcey Bell, neznám. 2.) Okouzlila mě moje stará. 3.) Thx za titule Thx za titule ,,katrab“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)

Reklama

Reklama