Reklama

Reklama

Vinylová láska

  • USA Juliet, Naked (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie Plattová je kurátorkou v místním muzeu v anglickém Sandcliffu. Je nespokojená se svou prací a se svým přítelem, vysokoškolským učitelem Duncanem, který je posedlý americkým hudebníkem Tuckerem Crowem. Annie napíše negativní recenzi na Croweovo nové akustické album a je překvapena, když jí sám Crowe napíše e-mail, v němž jí děkuje za upřímnost. Navážou spolu korespondenční vztah a průběžně sdílejí svá osobní zklamání. Duncan Annie podvede s novou učitelkou na škole, což vede k jejich rozchodu. Crowe navštíví Annie v Sandcliffu a zůstává u ní. Duncan se s Crowem setkává, ale nevěří jeho identitě, dokud se Crowe neprokáže vlastním pasem. Crowe a Annie se do sebe zamilují. O rok později se ona přestěhuje do Londýna a rozhodne se mít sama dítě. Crowe vydává nové album inspirované Annie a k Duncanově nelibosti jsou spolu šťastní... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Flego 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh večného hľadania lásky si zrejme naplno užijú diváci obšťastnení životnými skúsenosťami, ale možno sa mýlim. Manželstvo Annie uviazlo na mŕtvom bode a výrazne k tomu dopomohol jej ignorantský manžel, ktorý radšej žije život šibnutého fanúšika strateného rockera. Príjemný humor, nenásilný a trefný, sú ozdobou filmu, ale aj sálajúca pohodička a skvelí herci. Ethan Hawke s pesničkou od Kinks potešil. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Juliet, Naked" sa nakoniec ukázal ako celkom príjemnou dramédiou s dobrou atmosférou, dobrým tempom a hercami, ktorí to rozhodne vedeli posunúť správnym smerom a dať tomu dostatočne dobrú atmosféru na to, aby ma to bavilo sledovať od začiatku do konca. Ethan Hawke sa ukazuje posledné roky ako veľmi talentovaný človek pred kamerou a vždy sa mu podarí z postáv, ktoré prezentuje dostať niečo iné. A v tomto filme to funguje skvele. Okrem toho mám pocit, že s Rose Byrne by boli celkom pekný pár. Chémia tam je a funguje to. Chris O´Dowd je celkom okey, no mám trošku pocit, že jeho postava je posunutá trošku viac do úzadia. Humor filmu celkom funguje. V úvode je to vtipnejšie, no potom skutočne viac zapôsobia viac tie dramatické momentky. Dokonca musím povedať, že Tuckerove rozhodnutie skončiť kariéru úplne chápem. A rozumiem prečo po tom čo sa stalo už nebol schopný tie skladby spievať a prečo sa v jeho živote veľa vecí dostalo do sračiek. A žiaľ neexistuje žiadny reset gombík, ktorým by sme život vrátiť tam, kde to fungovalo. Musíme žiť so svojimi rozhodnutiami a chybami. Príjemný film na príjemný večer. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Láska kvete v každém věku, obzvláště pak ta vinylová. A to se Annie Plattové hudba rockera Tuckera Crowea zpočátku vlastně ani moc nelíbila. Zkrátka a dobře, cesty osudu jsou nevyzpytatelné... Tvůrcům se podařilo natočit veskrze pohodovou romantickou komedii, která disponuje milým, úsměvným příběhem, sympatickým hereckým obsazením a příjemným soundtrackem, jemuž vévodí podmanivý hlas Ethana Hawkea. Po dlouhé době mám pocit, že jde přesně o ten typ filmu, k němuž se vždycky ráda vrátím, když si budu chtít zlepšit náladu. (85%) ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Romány Nicka Hornbyho psal sám život a Nick mu koukal přes rameno a dodal svůj laskavý nadhled. Proto při každém dalším filmovém zpracování všichni fanoušci trnou, co z TOHO zase bude. 'Juliet, naked' se myslím povedla, přestože by potřebovala o trochu delší stopáž, aby "pouze diváci" pobrali a plně ocenili postavu Tuckera Crowea a jeho otcovské problémy. Kromě toho má Nick (jako vždy) krásně vykreslenou hlavní hrdinku, kterou s grácií zahrála Rose Byrne. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kniha Julie, demoverze se mi líbila skoro tak moc jako onehdy Všechny moje lásky a co se filmu týče jsem opět nadšená, ale ne tak jako hlasitě a freneticky, spíš zasněně s nostalgií v duši, s myšlenkou na všechny blázny posedlé modlou, jejíž pomyslný život se pitvá skrz naskrz a dolují se infa, kde si jejich idol právě prdnul a přestože idolu je to úplně putna, nám posedlým to život osladí. Ethan Hawke a Chris O´Dowd nemohli být ve větší pohodě. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Broadstairs a Ramsgate, Anglie. (griph)

Reklama

Reklama