Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Omnoho lepšie ako predposledný Shaft. Do klasickej Jacksonovej One Man Show sa nakoniec podľa nemastných neslaných traileroch Jessie T. Usher hodil, nebola to čistá komédia, skôr krimi s komediálnymi prvkami na úrovni. Jackson bol fantastický a zo synáčika sa nakoniec vykľul tiež celkom zaujímavá moderná (Capuera) varianta Shaft. Malý film, ktorý ani nenudil, skôr potešil a na Netflix jeden z tých lepších počinov. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Akčňák o synovi a otci, kteří jdou po gangsterech a řeší vraždu kamaráda. Samuel L. Jackson tady celkem sedl, jeho syn spíše ani moc ne, protože na tuhle roli je takový moc nezralý a moc mu ji divák nevěří. Děj jako klasická krimi jednohubka, který je jednoduchý a prohlédnutelný, vtípky se semtam povedou a občas příjemně pobaví, akce je celkem málo a bohužel mi to celé přišlo jako taková "dobrodružná krimi výprava pro děti", protože se tvůrci prostě báli nějak přitvrdit a dát tomu správný drajv. Ke konci jsem se už díval, kolik zbývá do konce, protože filmu prostě chyběl ten prvek, který by si udržel pozornost a přinutil diváka sledovat až do konce. Čekal jsem něco lepšího, ale na jedno zkouknutí se to přetrpět dá... ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to celkem taková one-man show, protože nebýt hláškujícího S. L. Jacksona, tak nevím, co by z toho filmu zbylo. A i přes to tomu dám mírnej (nad)průměr, protože vyloženě níž by to asi spadnout nemělo. Navíc se snímek dost nevybíravě a zároveň s vtipem naváží do dnešní oblíbené gender, girl power podoby světa, která je dnes tak moderní a oblíbená. No jo, je to spíš takovej "chlapskej" snímek, někomu to sedne, někomu ne, ale to už se nedá nic dělat. ()

Jordan

všechny recenze uživatele

ani som to nedopozeral... orpoti predošlému cool, drsnému, zábavnému, špinavému, surovému, béčkovému Shaftovi je toto tak impotentné a sterilné, že som sa do toho musel siliť, potom ma to uspalo, a na neviemkoľký pokus som to s vypätím síl dotiahol na nejakú polhodinu, no znechutenie a smútok nad kastráciou kedysi coolového snímku ma prinútila prestať v sebatortúre... preto to ani nehodnotím, nebolo by to fér, keďže som nevidel ani len polovicu filmu... ale to, čo som videl, nestojí za zmienku a aj ten odpad by tomu len zbytočne prisúdil nejaký status, kdežto podľa mňa si tento film nezaslúži žiaden. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě o trochu vtipnější a s výraznějším rukopisem než jednička, která byla napůl akční, napůl krimi komedie bez specifické příchuti, ale s novým, neokoukaným nigga. Dvojka je svěží, ukecaná a samozřejmě tradičně hollywoodsky šablonovitá, zároveň ale relativně trefná a s moderní, neopotřebovanou zápletkou, která hravě osciluje mezi rodinnými etudami a klasickou detektivní záležitostí. Samuel L. Jackson je pořád ten chytlavý badass madafaka a sází hlášky jako na běžícím pásu. Na kino to nemá, ale u obrazovky při zaplém Netflixu je to úplná pohoda, navíc při kvalitní reprosoustavě nejeden divák ocení kvalitně nasekané hudební fláky v průbehu filmu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama