Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (67)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se budu muset smířit s tím, že Mandalorian přepnul do naprosté infantility, která jde naprost mimo mě. Hlavní zápletka se posouvá jak ve stylu seriálů z přelomu tisíciletí a nějaká zainteresovanost do osudů místních postav už dávno zmizela. A nevykoupí se to ani známými herci. Ani zápletka jak z Já, robot. ()

gruvacek 

všechny recenze uživatele

Blížíme se konci série, jejíž tvůrci nemají ponětí kudy se vydat ani kolik sérií vznikne. Bezcílně se protloukáme vesmírem a je to vidět. Konec druhé série vyústil v rozloučení se yody s Mandem, nicméně v prvním díle třetí serie jsou již zase spolu - ten kdo nekoukal na Bobbu Fetta vůbec netuší co se stalo a totálně to devalvuje druhou serii. Ty dva díly věnované Mandovi ve Fettovi měli rozhodně tuhle sérii startovat. Dostáváme se k hlavnímu problému dnešních Star Wars a to je scénář a psaní celkově. Nestojí za nic. Navrácením malýho Yody si tvůrci jen uškodili, protože v téhle sérii funguje jen jako kňourátko a stroj na roztomilý výrazy. Nemá žádný jiný přínos, prostě jen je. Mando byl resetnut a je přesně takový, jaký byl v první sérii, tedy krom toho že nedělá Mando věci. Tahle série představuje velký kvalitativní skok a moc mě to mrzí. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bráško počúvaj. Dajme to zrežírovať ženskej z Jurského svetu, hej presne tá čo bežala pred T-Rexom v opätkoch. Hmmmm, koho tu obsadiť? Ty kokos! To je nápad! Lizzo a Jack Black! O môj bože! Toto bude budú ľudia žrať. A čo keby, sme obsadili ešte toho týpka z Návratu do budúcnosti? Vidíš to, ja som ti hovoril, že som génius. Fuj, fuj a ešte raz fuj. Nie, toto už nie je Mando! Toto je nejaká divná fraška! Ono sa to ani nesnaží byť dobré! Proste Mando a Bo-Katan sa hrajú na side quest z Witchera trojky, a potom prídu do baru pre droidov. Nemáte poruchu sluchu. To reálne je bar pre droidov! Človek by si povedal, že bizarností už bolo dosť. Hej? Stále si to myslíte? Lebo nie, z nejakého dôvodu amatérska Lizzo korunovala Grogua za rytiera. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pomoc, fakt ale už dosť. Toto je zahrávanie sa s peklom. Ja plánujem mať Manda v obľúbených aj po skončení tretej série. Nechcem už žiadnu zlú epizódu. Inak budem musieť vykonať rozsudok odstránenia Manda z obľúbených. Potom ale budem plakať. A ja nechcem plakať! ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závan prvních dvou sérii Mandaloriana, boční dobrodružství, které představuje zajímavý svět a jednoduchou zápletku, která je i předvídatelná. Avšak baví vás každou chvíli, ať svým obsazením a postavama, tak budováním světa nebo maskamy a učitou laciností, která ke Star Wars patří víc, než navoněný moderní pojetí dobroružného SciFi. Po všech stránkách zábavná epizoda, která má nečekané vyústění, které využívá přichystanou půdu z předchozích epizod. Největší silnou stránkou Manda je to, jak se vždy jednotlivé příběhy zdají obyčejné a bezvýznamné, než se později projeví jejich důležitost. Člověk pak nikdy neví, co a jak později využjí, protože to tvůrci maskují vedlejší zápletkou. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že tuhle epizodu může někdo považovat za kontroverzní, Lizzo neumí moc hrát a Jack Black zase přehrává, ale mě hrozně bavila od začátku do konce. Už ta úvodní mini lovestory byla sladká. Pak sice přišla další vedlejší mise, ale nemůžu si stěžovat, zvlášť když miluju worldbuilding a Star Wars politiku. A detektivka je žánr, na němž by klidně mohli postavit celej samostatnej seriál. Hrabě Dooku byl vizionář! Plus nakonec elegantní vyřešení otázky meče. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthew Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)
  • Tvůrci z Lucasfilm skutečně chápou a milují své fanoušky a vědí, že doslova čtou každou kravinu v jazyce Star Wars. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde přečíst: „This means nothing. However, fans may interpret the hell out of it.“ („To nic neznamená. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“)
    (Veskoslav)
  • Odměna na Mon Calamari prince byla vypsána už před několika lety. Můžeme to vidět v 1. sérii, kdy Din Djarin (Pedro Pascal) hledá novou zakázku u Greef Karga (Carl Weathers), který je v té době ještě vůdce cechu nájemných lovců odměn. (Veskoslav)

Reklama

Reklama