Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (492)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dalo se čekat, že nic převratného už asi série nenabídne. Je to stejné jako s hrou na určité téma. Tudíž opět uspávací úvod, skok do příběhu, padouchové, překážky, cesta tam a zase zpátky. Možná by bývalo nevadilo nechat některou z postav zcela zemřít... Ovšem akce je zábavná a co na tom, že z větší části vytěžuje opět Indiana Jonese a připomene Mission: Impossible. Honička se pštrosy je vtipná, potyčka s mandrily na zavěšených mostech evokujících schodiště z Bradavic napínavá. Nu a pak hrad z fantasy světa, kde jsou pasti známé z Dobyvatelů ztracené archy a nechybí vzducholoď. Přidanou hodnotou pro mne jsou nádherné krajiny. Akční zábava s příjemným vizuálem a poněkud rozporuplnými postavami mne bavila - 3.5* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $320,314,960Tržby Celosvetovo $801,693,929▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,170,793║ Tržby za predaj DVD v USA $25,257,050║ Rovnako bezduchá trapošina ako predchodca. Jake Kasdan len potvrdzuje, že ani len rutinná réžia mu absolútne nič nehovorí. Komplet celé som si to pretrpel až do konca, že či náhodou tam nebude nejaká iskierka nádeje k niečomu konzistentnému ale ani náhodou. Okrem kopca digibordelu a snaživo trápne hrajúcich hercov, v neustále sa meniacich identitách, tu nie je žiadny príbeh, bezhlavé akoby bez scenára zbuchané a neustále deja vú dohadovanie kto čo, s kím čím.... fakt celé zlé a toto dokáže zarobiť také ohromné peniaze, niečo v tomto svete je fakt zlé, zvrátené. Jednoznačne čisté skoro popcorňové dno zúfalstva. /15%/ ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Honza Černý a trio tragických neherců, do naprostého koženého zmaru doplněné odporným čínským transvestitou Awkwardínem, pokračuje v čurákování uprostřed tentokrát opravdu trapného, přiblblého a kýčovitého Džangldžizu, způsobujícího nadváhu a konzumní debilitu. Tam, kde byl v Úrovni 1 alespoň náznak nějakého scénáře a originality, vězí teď jen klišovitá díra do prdele, ze které se na vás neumětelsky pitvoří xichtově atrofovaný Rampa MekSteroid. A nezachrání to ani předsmrtně se ztrapňující Murtó s DeTrpajzlikem, ani Ohař v roli Jürgena the Pičuse, ani solidní efiksa. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování, do kterého tvůrci přivedli duo veteránů, aby jim pomohli s komediální stránkou. První polovina je díky tomu občas spíše ryze komediální, protože staří hrdinové se oproti minulému dílu vyměnili své avatary. Kevin Hart dokáže Glovera bezproblémově zahrát. Pasti, honičky a akce je určitě náročnější než minule, trošku se ovšem vytratila ta lehkost z minula. Rozumím tomu, komu bude připadat Dvojka o řád slabší než jednička, i tomu komu Dvojka nabídne podobnou porci dobrodružné zábavy Jednička. 65% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako jo, porad to je koukatelny, ale oproti prvnimu dilu docela propad. Problem je, ze minule to byl fajn mix mezi akci a komedii, tentokrat se to ale uz uplne vyvazit nepovedlo. Zacatek je trochu utahanej a stejne vsichni jen cekaj, az se dej presune do Jumanji, tech par foru to bohuzel nespasi, ale aspon tu je zabavnej DeVito. Kdo by si myslel, ze po presunu do hry zacne nejaka akcni jizda, tak bude zklamanej. Akce je porad docela fajn, ale je ji zoufale malo, postavy se musi vzdy nekam doplouzit, aby se spustila nejaka akcnejsi scena a tak furt dokola, proste film nemuze chytit dech. Od nudy ho tak zachranuje jen dvojka duchodcu, ktera zajistuje vetsinu foru, sice se zacnou po case opakovat, ale i tak dobry. Celkove proste par dobrejch foru, trochu dobry akce, sympaticky herci, ale znova uz to videt nepotrebuju. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama