Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ucházející béčko, které zachraňoval parádní Jack Black. A pokud všechno z jedničky snížíte o úroveň, téměř vymažete Blacka (objeví se až v cameu na úplném závěru), dostanete Husí kůži 2. Děti jsou ucházející a nemáte je chuť zabít (ono taky Madison Iseman je 21). On celý film je ve znamení "ucházející". Triky jsou fajn, monstra se po příšerně vlažný první hodince taky dostaví. Je škoda, že jsou tak šíleně nevyužitý. Právě to mě na jedničce bavilo. Každý monstrum tu mělo minimálně jednu scénu, tady se předvedou jen gumový medvídci. Finále je nudný, nezajímavý, náhodně generický a zoufale tu chybí ten Jack Black. Pokračování o ničem, který nebude nikoho bavit. Děti pod 10 se budou bát, ostatní nudit a rodiče spát. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl Husí kůže byla skvělá rodinná zábava, dvojka je zaměřena již na vyloženě dětské publikum, čemuž odpovídá především zápletka, která je sice možná svižná a v rámci možností i nenudící, nicméně zároveň působí opravdu hodně naivně a prosťounce, což se ovšem týká i humoru, který osloví též jen to nejmladší publikum. Co se týče efektů, ty působí oproti předchozímu dílu mnohem laciněji, jsou zastoupeny v daleko menším množství a navíc už zde ani zdaleka nemají takové výrazné postavení. Atmosféra pak postrádá ten správný fantasy odér a prakticky vůbec to nedisponujete žádnými zajímavějšími, či nápaditějšími scénami, monstry, nebo postavami. Na druhou stranu, když už zmiňuji ty postavy, je ale nutné podotknout, že právě jak postavy, tak jejich herečtí představitelé, tedy až na opět krutě otravného a přehrávajícího Jack Blacka, patří rozhodně k tomu lepšímu v tomto pokračování, kdy především ústřední rodinka působí vážně sympaticky a zábavně. Celkově jde každopádně ale o mnohem horší pokračování, kde rozhodně neplatí to klasické větší a efektnější, spíš tedy naopak, jedná se o mnohem poklidnější a levnější druhý díl, který končí jasnou výzvou k natočení třetího pokračování, na které se ovšem po této zkušenosti nebudu již ani trochu těšit. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Druhý díl husí kůže vůbec není špatný. Mám to podobně jako s prvním dílem. Absolutně nic jsem od toho nečekal a dostal jsem zábavnou blbost na kterou se dobře koukalo a asi tak od 25 minuty se furt něco dělo a 80 minut je najednou fuč. Jack Black si tu dal jen malý štěk oproti prvnímu dílu ale dobře to za něj vzala Madison Iseman, kterou můžete znát z minulého roku z Jumanji. Pohodový film se zabijáckými gumovými medvídky a hromadou klasických hororových postav. 55% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasický odvar o něco lepší jedničky. Opět je tu nejlepší první třetina, tedy ta část, která ještě není napěchovaná digitálními potvorami. Zatímco u jedničky to byla obstojna teen romance, tady je to zase středoškolská komedie. Potom už je to jen digitální klišé honička, která možná zaujme děcka tou přehršlí rozpohybovaných halloweenských potvor, ale dospělému divákovi toho film v této chvíli už moc nenabízí. Snad jen cameo Jacka Blacka, ale ten má oproti jedničce po hříchu málo prostoru. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)
  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)
  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)

Reklama

Reklama