Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak po rokoch som si to pozrel znova a znizujem hodnotenie z 8/10 na 5/10. Na kvalite tohto beckoveho mixu Predatora a Votrelca sa az prilis podpisal nizky rozpocet. Akotak to zachranuje frajersky Hauer a jeho komicky partner s viacerymi slusnymi hlaskami. K tomu sa reziserovi podarilo vybudovat celkom slusnu ponuru atmosferu. Lenze nizky rozpocet nepusti a vacsinu filmu sa nic poriadne nedeje a ani finale nie je nicim vynimocne. Proste cisty priemer za 5/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak Maylam urobil veľmi dobre, že si svoje monštrum nechal pre publikum až do záverečnej sekvencie vo vačku. Napätie tým pádom vybudoval slušné. Keď si tak pomyslím, že by nám "to" ukázal niekde v polovici, tak by film stratil akékoľvek kúzlo. Ono to s tým zaplaveným Londýnom nie je až tak horúce, či skôr studené, takéto prostredie by sa dalo využiť určite lepšie. Ale Split second má svoju špecifickú atmosféru a najmä dvoch policajtov, ktorých by ste hneď chceli preplieskať a možno budete na konci na opačnej strane barikády a držať palce ich protivníkovi. ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Vynikající Rutger Hauer v roli drsňáka se super hláškami a velkým seběvědomím. Jeho parťák penis, který přečetl všechny filozofické knížky pozpátku mě zpočátku trochu neseděl, ale jak se znovuzrodil, tak to byl superpenis hlavně i jeho hlášky při výběru nového gunu. Sice je to nápadem vykradnutí Predátora po krátké době, ale to je mi jedno byl to nářez. Dávám 75% ()

drankeryth

všechny recenze uživatele

Mna tento film aj po dlhej dobe bavil sledovat, ked som ho videl naposledy. Film disponuje spravnou atmosferou a aj dobrymi hereckymi vykonmi. Ponure prostredie uprsaneho Londyna bolo skvele vybrate miesto pre zahadneho tvora ukryvajuceho sa v tmavych ulickach stareho mesta. Skoda, ze samotny zabijak nedostal vacsi priestor pre svoju rolu a poriadne ho az ukazali pri konci filmu a aj to tiez na nie moc dlhu dobu. Ale to vobec nevadi, pretoze film spravne plynie a postupom casu som vobec nepostrehol nejaku extremnu nudu, ktora by sa na mne prejavila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hauer opět nezklamal a jeho postava drsného poldy byla jasně tím nejlepším co nám film nabídl. Děj sice není příliš originální záležitostí, ale místy (především na začátku) byla atmosféra opravdu hodně dobrá. Možná bych jen trošku ubral zbytečně roztahanou a trošku nudnější prostřední pasáž, protože napětí se jaksi začalo vytrácet. Konec filmu se vrátil do starých kolejí, jen mě trošku mrzí, že monstrum nebylo mockrát vidět. Jinak jde ovšem o docela zajímavé béčko, na které se brzo určitě rád podívám znovu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama