Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 1

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (342)

castor 

všechny recenze uživatele

Navždy béčkovitý Paul W.S. Anderson udělal to, co umí nejlépe: zase sáhl po videoherní předloze, zase vykradl nespočet svých (zdatnějších) kolegů a zase do hlavní role obsadil Millu Jovovich. A zase byl co se příběhu týče značně dementní. Jeho drsná příslušnice Rangers se propadla díky podivnému portálu do neznámého fantasy světa přerostlých potvor. Z její jednotky zbyde jediná, záhy spojí síly s lovcem s ksichtem Tonyho Jaa a pak zjistí, že tahle monstra mohou ohrozit i její reálný svět. Mezitím se na scéně objeví podivně namaskovaný Ron Perlman i kočičí kuchař. Hrozný guláš. Už zbýval snad jen David Hasselhoff s ptačím zobákem. Úvodní sekvence je sice příšerná, ale pak už je všechno tak nějak lepší. Hlavně v poušti. Anderson ze sebe dravého režiséra sice vymačkává jen občas, ale v akčních scénách je poměrně přehledný a docela nápaditý. A bez zbytečných odboček šlape kupředu. Jenže pak se to (zhruba 30 minut před koncem) zase zacuchá a moje shovívavost začala slábnout. Finále je už zvrtané. Nestárnoucí Milla (která má za úkol vypadat dobře) na to nicméně pořád má a rozhodně potěší i velice slušný zvuk. Výplach mezi dvěma a třemi hvězdami. Já jdu nahoru. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná zábava (čokoláda pobavila). Millu moc nemusím (raději Linu), takže díky bohu alespoň za frajírka Tonyho, na kterého se dobře dívalo a souboje s ním jsou dost povedené. Hru neznám, ale věřím, že fanoušky určitě tenhle film nezklame. Dá se říct, že akce je tu od začátku až do konce. Finále s Rathalosem bylo výborné. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojen. Dostal jsem to, co sliboval Trailer. Tedy hodinu a půl dlouhou epickou řežbu mezi Millou Jovovovich, Tony Jaa a Monstry. Akce je od začátku do konce, vizuál paráda, soundtrack intenzivní, monstra vypadají skvěle ( Dost možná nejlépe zfilmovaný drak vůbec), došlo i na nějaké to craftění a 2 drsnější scény ( pavouci!). Zajímavější Příběh mi zde nechyběl jen by zpomaloval tempo. Dramat výjde týdně 10, ale tak epicky natočená řežba s monstry jednou za rok a rozhodně je mi sympatičtější a milejší sledovat tohle než do sebe zahleděnou artovou sračku. Možná by nebylo špatné změnit lokaci pouště za džungli, ale jinak opravdu nevím, co jiného by měla nabídnout adaptace hry, kde nejde o nic jiného než jen o akci a monstra, v tomhle ohledu film rozhodně nezklamává a aby měl jen o 12 procent víc než ultra levná sračka Sharknado je naprosto k smíchu. Kdo rád monstra, akci a rád se u filmů baví nemůže být zklamaný. Příběh**, Akce****, Humor** Násilí**, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál*****, Atmosféra****, Napětí***. 7.5/10. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Muhehe. Hlučná a bezbreho stupídna nonstop márovačka z dimenzie, kde je všetko možné, takže Milla Jovovich hrá ešte horšie ako zvyčajne (tú drsnú mariňácku veliteľku som jej neveril ani sekundu) a je dôstojným súperom v súboji s Tonym Jaa (hehe), Ron Perlman brázdi púšť na pirátskej plachetnici s kocúrom v čižmách ako kuchárom... a tí všetci bojujú s rôznymi monštrami, od oheň chrliaceho draka cez akéhosi piesočného býkosaura až po príšerky, čo sú kombináciou arachnidov, votrelcov a tých hnusákov z Čiernočiernej tmy. Samozrejme, rotačákom či granátometom, ba ani tankom si s nimi neporadíte, ale ak máte obrovský kostený meč, obrovskú kostenú sekeru alebo obrovský kostený luk, ktorý strieľa dynamitové šípy, víťazstvo je vaše. Celé to má obstojné triky (na takúto béčkovú produkciu), žiadnu krv, asi 20 riadkov dialógov a presne jednu hlášku (Ron Perlman kričí na obludu: "Hey, ugly!"). ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Navzdory účesu Rona Perlmana a reputaci Paula W.S. Andersona to není špatné! Mille Jovovich jsem tu věřil více než mezi zombíky, akční scény byly super, trikům nemám co vytknout a příjemně mě překvapil počet monster. Největší slabinou filmu ovšem je, že zjevně vznikl hlavně proto, aby mohl vzniknout další díl, protože spousta věcí zůstane nevyřešená a ačkoliv mě ten pouštní, doslova příšerný pobyt bavil, na konci jsem se prostě musel zeptat: K čemu to celé bylo? Nemyslel bych si, že to po nastavované kaši jménem Resident Evil někdy napíšu, ale tentokrát ano, docela rád bych, aby Anderson natočil pokračování. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • T.I. (Lincoln) uvedl, že ho k roli ve filmu přesvědčil jeho nejmladší syn, který je fanouškem videohry. (Stanislaus)
  • Natáčelo se v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (BMW12)
  • Vojaci vo filme používajú väčšinou pušky typu AR-15, vrátane armádnych karabín M4A1. Link (T.I.) má zase odstreľovaciu pušku Remington Mk 13 Mod 5. Okrem toho používajú aj guľomety Browning M2HB, FN M249 SAW a General Dynamics GAU-17/A. Okrem toho sa v ich rukách objaví aj raketomet M72 LAW. (ČSFD)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama