Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

caffelina 

všechny recenze uživatele

Rozhodne neodporúčam pozerať neinteraktívnu stiahnutú verziu ako ja. Takže uznávam, že moje hodnotenie je tým pádom neobjektívne (1* za originálny nápad, 1* za príbeh). Ale úprimne, nemyslím si že by som dala viac ako 3* ani interaktívnej verzii a to hlavne kvôli: prevažnej nude, nesympatickým postavám, predvídateľnosti a zároveň chaosu na štýl seriálov ako Mr. Robot 2.séria alebo Maniac....a to ja fakt nemusím. ()

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Počkala jsem si na interaktivní verzi od Netflixu, ale jsem docela na vážkách. Prvně jsem z toho byla uchvácená, ale později se příběh začíná opakovat, pokud nevyberete 'správnou' cestu a vidět po 4 ten samý záběr, už mě tolik nebavilo. Pro mě je tenhle typ projekce první, kdy se tvůrci snaží doslova vtáhnout diváka do děje a proto musím hodnotit více než kladně. Jen bych to chtělo více vypilovat, aby příběh gradoval a né naopak upadal. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nie som fanúšik Black Mirror, popravde, doteraz som ani netušil, že také niečo existuje. Takže asi nebudem z tých, čo by to vedeli nejako extra oceniť. Aj keď sa mi to spočiatku pozdávalo, no neskôr ma tá dilematická kompozícia čím ďalej, tým viac otravovala a prišlo mi to celé ako poriadne psycho. Ale verím, že pre mnohých to bude kus skvelého filmu. Bohužiaľ, nebol to môj šálok kávy, ktorý by ma oslovil. Dávam 1* aspoň za originalitu a snubný začiatok. ()

halixCS93 

všechny recenze uživatele

jo, tenhle typ interaktivního filmu mě fakt baví. Je ale vidět, že film neměl zas tak velký rozpočet, aby si producenti mohli dovolit ke každé volbě diváka natočit nějaký obstojně dlouhý koncový příběh. Často se vám tak stane, že zvolíte nějakou možnost, která vás zavede jednou scénou do slepé uličky a rázem jste zase na tom samém místě, abyste vybrali tu (pro producenty) správnou možnost a mohli příběh zase rozvíjet. V tomhle ale vidím budoucnost. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pro formu trochu zadupanej obsah. Když už bych se hrabal v tom "sám si vyber" subžánru, tak Telltale games přinesli s první epizodou Walking Dead daleko emotivnější a především ucelenější kus. Tam je topka. Tady je především solidní nástup, ale s pokračující stopáží spíš projíždíme oblastí nudy. K čemu mi ty možnosti jsou, když mě to nebaví objevovat? Nicméně ve více lidech u ovladače je to pořád poměrně zážitek. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Celý film je interaktivní, natočený formou choose-your-own-adventure, kdy divákovi jsou nabízeny volby mezi dvěma možnosti ovlivňující kompletně děj filmu. Kvůli tomuto faktu bylo celkem natočeno přes 5 hodin použitého materiálu, přestože následná stopáž sledovaného filmu má 90 minut. (hansel97)
  • V herní společnosti je na zdi pověšen plakát s robotickým psem, který lovil přeživší ženu během nevysvětlené apokalypsy v epizodě Metalhead (2017). Plakát upozorňuje na počítačovou hru s názvem „METL HEDD“ evokujícím epizodu. (hansel97)
  • Colin (Will Poulter) pracuje na hře nazvané „Nohzdyve“. Ta názvem evokuje epizodu Nosedive (2016), ve které se pomocí aplikace hodnotí všechny mezilidské interakce. Ta však s počítačovou hrou zřejmě nemá nic dalšího společného. (hansel97)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Reklama

Reklama