Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 7

(série)
USA, (1978–1979), 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Kevin Hagen (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Recenze (3)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I sedmá série má naprosto konstantní vysokou úroveň. Převažuje humor, ale mnohokrát se zachází i do dramatických momentů, kde se řeší existenciální krize, syndrom vyhoření apod. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (57)

  • Thiopental sodný objevili na začátku 30. let 20. století Ernest H. Volwiler a Donalee L. Tabern pracující v Abbott Laboratories. Na člověku byl poprvé použit 8. března 1934 Dr. Ralphem M. Watersem při zkoumání jeho vlastností, které byly krátkodobě anestetické a překvapivě málo analgetické. Thiopenthal se používal i při nelegálních výsleších k oslabení vůle osoby. (sator)
  • Charles Winchester (David Ogden Stiers ) v jednom monologu říká, že má přátelé jen v Martha's Vineyard. Jedná se o ostrov a nejspíš to bude narážka na to, že na tomto ostrově je dědičná hluchota a velká část obyvatel je neslyšících. (sator)
  • V úvodu epizody při stepování Klinger (Jamie Farr) tančí na píseň „Darktown Strutters' Ball“. Jedná se o populární píseň Sheltona Brookse publikovanou v roce 1917. V tomto případě jde o její japonskou verzi. (sator)

Reklama

Reklama