Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Nebudem im dupať na prsty. Budem im dupať na krky." Neodolateľne stupídne béčko, v ktorom nezničitelný Chuck, stojac uprostred otvoreného priestoru, vystrieľa chlapov na strážnych vežiach a v pieskovými vreciami obložených guľometných hniezdach. A nakoniec kalašnikovom zostrelí bojový vrtuľník. A je to cooool!!! ;-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBA VE FILMU - Záběr okolo šesté minuty, kdy si muž obléká zelenou košili a vedle stojící děti si berou zbraně a kolem právě projíždí džíp z Braddockem, byl ve filmu již vidět na začátku z jiné kamery, Braddock ale v té době ještě ve městě nebyl......... DIALOG - MALÝ JOHN - Varuju tě, nešlapej lidem na kuří oka. BRADDOCK - Na kuří oka nešlapu, já šlapu jen na šmejdy. Braddock tentokráte na záchranné misi své ženy. CHYBA VE FILMU - Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V druhém díle je totiž Braddock z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 a podle některých dialogů dokonce až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. Další CHYBA VE FILMU - Ve 30 minutě má Braddock připevněno bezpečnostní lano padáku k lanu v letadle, po opuštění ( skoku ) letadla se lano napne a uvolní pojistku padáku, jenže při venkovním záběru už má Braddock modernější padák a po pojistkovém laně není ani stopa. Ale něco o filmu. Je to smutný příběh. Braddock už zase řádí, dejte mu do ruky pořádnou zbraň a vyhraje pro ameriku válku. A i když to má tolik chyb je to prostě akční klasika. CITÁT - Braddockůůůůůů !!!........ Ve filmu zazní " Freedom again " a " In your eyes " oba songy od Rona Blooma. http://www.youtube.com/watch?v=cCqUcMmzjpc Hudba - Jay Chattaway. Kamera - Joao Fernandes. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Celá tato trilogie je vlastně jen přehlídka Chuckovi nesmrtelnosti, odvahy a nevídané síly. Armáda vojáků, plus minimálně dvě strážné věže po něm střílí, ale on je všechny hravě zvládá. Pak řídí vojenskou dodávku, velkou jako kráva, a i když na něj nepřátelský vrtulník vystřelí přinejmenším třicet raket, vždy mine auto tak o dva metry, nikomu se nic nestane a Chuck prchá i s celou bandou dětí dále pralesem. To je tak hrozné klišé! A takto by se dalo pokračovat dál a dál. Ted' už skoro ani nemůžu uvěřit tomu, že se mi první díl fakticky líbil. Druhý mě nedokázal zaujmout ani na tolik, abych na něm udržel myšlenky a tento nebyl tak úplně nudný, spíš buransky stupidní a trapný. Ještě, že už nám tato akčně-válečná série končí, další díl už bych asi nezvládl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,na kuří oko nešlapu litl džone, já šlapu na hajlzi'' no Čaký, tady si šlápl spiš do hajzlu na pěkně řidkej průjem. Čak našel svého bastarda, kterého měl s Pokahontas a snaží se ho celý film chránit a přitom mu padaj koule..už to prostě není ono. Střílí se tam, mučí se tam, zaporak tam furt řve; Bredokuu..atak no. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

To lepší z filmografie nezničitelného Chucka Norrise. Je to akční film, který se svým pojetím nehodí do dnešní předimenzovaně digitální akční tvorby, ale atraktivita prostředí a nonstop akce mě dokázaly zabavit. Chuck se svým bratrem Aaronem spojili několikrát bratrské síly a společnými silami upletli poctivé akční opusy, které hlavního hrdinu ukázaly bez slabin psychických i fyzických. Chuck kosí, co se v korunách palem pohne, s nekonečným zásobníkem, je to tak snadné. Jen se tenhle film nesmí brát vážně. Pak je možné prožít nezničitelné akční peklo. 60% ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. Zdroje se rozcházejí v tom, zdai šlo o civilisty, vojáky nebo členy natáčecího štábu, počty mrtvých a zraněných však odpovídají. (Rominator)
  • V záběru ze začátku filmu, kdy si muž obléká zelenou košili, okolo projíždí džíp z Braddockem (Chuck Norris). Ten však v té době ještě neměl být ve městě. (Terva)
  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)

Reklama

Reklama