Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První setkání s rodinou vaší přítelkyně může být náročné. Ještě těžší je plánovat žádost o ruku na každoroční štědrovečerní večeři její rodiny - přičemž její příbuzní ani netuší, že je lesba. Když se Abby (Kristen Stewartová) dozví, že Harper (Mackenzie Davisová) jejich vztah před rodinou tajila, začne o ní pochybovat… Sváteční romantická komedie Šťastné a veselé zachycuje pestrou škálu emocí spojených s touhou po přijetí ze strany rodiny, snahou být věrný sám sobě a odhodláním nezkazit si Vánoce. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Chen 

všechny recenze uživatele

Na počátku to vypadá jako klasický vánoční film, na konci to vypadá jako klasický vánoční film, ale všechno mezi tím je spíše hořskosladké drama o tom, že ideální rodina prostě neexistuje, ať už se jednotliví členové snaží sebevíc. Je to sympaticky obsazené, nenudí to, ale pokud hledáte něco, co navodí tu "správnou" vánoční atmosféru, tohle zřejmě nebude to pravé ořechové. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

upřímně závidím všem co v Happiest Season viděli jakkoliv romantickou nebo milou komedii.Pár úsměvných momentů se tu sice najde,ale jinak je to jen přehlídka tu víc,tu méně nesympatických postav,které se nejednou za těch sto minut zachovají jako úplná hovada.To co se dělo a jak se většina z místní sebranky chovala k jediné sympatické postavě Abby (příjemná Kristen Stewart,které to po delší době skutečně sekne) mi přišlo maximálně tak smutné,rozhodně ne vtipné a bylo mi jí celkem líto.Pokud to byl účel,pak se režisérce omlouvám,ale mám takové podezření že to opravdu měla být komedie...40% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mizerne napísaná romantická komédia s nesmierne nesympatickými postavami (Harper!!!), ktorá na povrchu hrá na progresívnu nôtu, ale vo svojej podstate len ukazuje (podobne ako Black Panther alebo Love, Simon), ako zabrzdená je spoločnosť i Hollywood. Čakal by som, že v roku 2020 by už mohlo byť normálne nakrútiť homosexuálnu romantickú komédiu, ktorá nebude riešiť homosexualitu ako takú, ale postavy budú emancipované a rovnocenné s postavami heterosexuálnych romantických komédií. Chápem, že na niečo také nie je pripravené Slovensko, ale od Hollywoodu mi to príde mimoriadne spiatočnícke. Kamuflovať scenár na úrovni Hallmark movie touto témou je len čistý marketing. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Děj o dvou lesbičkách, které jedou strávit své první společné vánoce s velice nóbl konzervativní rodinou jedné z nich. Obvykle LGBT filmy nemusím, ale tento na mne vážně zapůsobil. Příběh zdaleka není tak předvídatelný, jak by se na první pohled mohlo zdát a dostaví se velice vtipný a hezký film o několika lidech a jejich příbězích. Pochvalím především jak hezké herečky vybrali do hlavních rolí, jelikož se na ně moc hezky kouká a také závěr, který je skutečně velkolepě provedený a dokonce dosti dojemný. 78% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Filmom Happiest Season som zahájila pozeranie vianočných filmov pre tento rok. Musím povedať, že ma to celkom milo prekvapilo. Trochu som sa obávala povedzme že netradičného spojenia gay tématiky a Vianoc. Kristen Stewart je zaujímavá herečka, hoci nepatrí medzi moje obľúbené, už sa teším na jej nový film Spencer. Neviem, či film sa dá nazvať romantický, ale komédia to veru nebola. Povedala by som skôr dráma. Tie Vianoce sa tam ani veľmi neriešia, sú len takým akoby pozadím. Mohlo by sa jednať aj o Thanksgiving alebo Easter alebo nejakú inú rodinnú udalosť. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka a spoluscenáristka filmu Clea DuVall přiznala, že se jedná o autobiografický film. (Stanislaus)

Reklama

Reklama