Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Sice hodnotím po první sérii a několika namádkových dílech z jiných sérií, ale i tak musím říct, že jsem velmi zklamán. Já se u toho prostě nesměju a to u sitcomu není úplně žádoucí. Typicky trapný americký humor, který mi nesedí, spíš mě rozčiluje, protože uráží inteligenci každého diváka. Krom toho chybí nápaditý děj a tak dále. No zkrátka mi tohle nesedí. Své kvality to jistě má, ale já je prostě nedokážu ocenit. 20% = 1/5 ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Status Kultovní seriál je úplně mimo mísu!!! Petka v hlavní ženský roli je např v XI. sérii nejvíce k popukání jen díky svému vzhledu !!!Jen doufám, že její rodina třídí odpad a nezahrabou ji někam do země,kde se bude rozkládat tak dlouho,než tvůrci začnou psát další sezóny téhle frašky sračky!!! Možná to Amíci žerou, možná to ve svý době svým způsobem glorifikovalo bukvice a bouralo tabuizované téma homosexuality a jistě seriál pomohl dodat odvahu výše zmíněné skupině lidí a jistě těchto lidí bylo spousta.....ale pro mě osobně to je jediná zásluha ,pro jakou si tenhle pseudositcom zaslouží uznání🖕 ()

Reklama

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle čtyřlístek mám hodně ráda, proto mě zaráží negativní hodnocení většiny uživatelů. Grace, ženská s mužskou postavou , ale velkým srdcem. Will, taková princeznička, který si nikdy nepřizná, že je víc baba, než Grace. Nejvíc mám ráda totálně sobeckou Karen, která je věčně pod parou a naoko se tváří, jak jsou jí všichni ukradení, ale ve skutečnosti, by za všechny ostatní dala ruku ( spíše flašku) do ohně. Skvěle to všechno doplňuje hnidopišský Jack, pro kterého není dobré nic, co není gayské. Skvělý seriál na odreagování, nebo když se vám nechce na nudnou přednášku. ()

Lenii 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na odreagování. Strašně moc se u něj nasměju a relaxuju. Řeší se tu denní problémy, ale ne nijak zvlášť nudným způsobem. Jsou odlehčeny, ale i tak vyřešeny. Vztah Willa a Grace, kdo by něco podobného nechtěl? Výborné přátelství. Rozumí si bezeslov. Až na to Gracino občasné, ale i tak časté ječení je to výborný seriál. Pár posledních dílů mě zklamalo, ale i tak seriál u mně uspěl. 90% ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom je typickým příkladem toho co je špatného na většině amerických sitcomů (s několika málo výjimkami). Zatímco by měly vtipné situace vycházet z toho, že hlavní hrdinové mají smysl pro humor nebo z toho, že se dostanou do zvláštní situace, tak zde je humor tvořen tím, že hlavní hrdinové se chovají dementně anebo dokonce dementní jsou (nesouvisí to s jejich orientací dementní jsou zde všechny postavy). Navíc vlastně ani jedna z postav není sympatická a já bych se k nim v reálném životě ani nehlásil. Dovolím si malé porovnání. Chtěli by jste se přátelit s Rachel, Phoebe nebo Joem z přátel ? Kdo by nechtěl že :-). Tady jen člověk chce, aby se postavám stalo to nejhorší. Vtipy jsou tak neskutečným způsobem předvídatelné, že s jistotou víte co která postava udělá a řekne případně co se jí za moment stane. že se někdo chová zženštile může být vtipně v jednom díle a to ještě možná. Rozhodně to nestačí na X desítek dílů. Příšerná šablonovitost se táhne všemi sitcomy. Řeknu kravinu pauza na smích, aby divák věděl. Génia, který to vymyslel je třeba kopnout do .... A ty co to stále používají stejně tak. 1* je až až a jestli uvidím ještě kousíček tohoto převratného díla bude to odpad jak vyšitý. ()

Galerie (1 901)

Zajímavosti (44)

  • V desáté epizodě páté série seriálu („The Honeymoon's Over“) si bosse gay mafie zahrál Elton John. (JoranProvenzano)
  • V dvacáté druhé epizodě páté série seriálu („May Divorce Be with You“) si mladého advokáta Karen Walker (Megan Mullally) Jasona 'J. T.' Townea zahrál Macaulay Culkin. (JoranProvenzano)
  • Seriál "Will & Grace" je první televizní program ukazující jednoho či více homosexuálů jako hlavní postavy. (ČSFD)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama