Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

pufina 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla zprvu pár dílů, tak mě to nenadchlo. Karen s Jackem mě štvali v jednom kuse. Ale postupem času (a hlavně v současnosti), když sleduju častěji, tak jsem si Willa (a zatím jen částečně i Grace) zamilovala, stejně jako Jacka. Zatím je hodnocení 3 plus, jelikož jsem neshlédla všechny doposud odvysílané díly, takže časem se hodnocení změní (snad ještě víc k lepšímu). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Ještě donedávna jsem nechápal popularitu tohoto seriálu a až mě to jednou chytlo a když si potřebuji vyčistit hlavu a běží zrovna v televizi, tak se od něj moc nedokážu odtrhnout, až se za to stydím :-[. Prostě typický sitcom, kde je vtip vesměs založený na urážkách a zesměšňování stejně jako Dva a půl chlapa, nebo 2 $ocky, jen tady se víc řeší gayové, takže nic pro homofoby. Zbytečné doporučovat a záleží na vlastním vkusu a míře tolerance vůči trapnostem, takže chápu oba tábory, jak příznivců, tak odpůrců. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Skleena 

všechny recenze uživatele

Pro českou mentalitu asi nepříliš oslovující počin, ale ve chvílích nudy i bez nutnosti nějaké té promile v krvi určitě koutkem úst u sem tam i povedeného vtípku člověk škubne. Pravidelně bych to ale sledovat asi nemohl. Nejvíc tomu určitě ubližuje srovnávání s Přáteli. On ten humor zas tak moc odlišný není. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom mě nijak nezaujal, slabost tohoto sitcomu je očividná zvláště ve srovnání s paralelně vysílanými sitcomy na Fun, jako jsou Krok za krokem (seriál) (1991)Přátelé (seriál) (1994) nebo Dva a půl chlapa (seriál) (2003) V porovnání s nima je to opravdu podprůměr, možná je to i tím, že nejsem cílovka, ovšem to je právě u úspěšného sitcomu naprosto základní parametr. Mít co největší záběr a pobavit nebo odreagovat co největší šíří publika. Proto pro mě zůstává záhadou, jak je možné, že zrovna ničím zajímavý Will & Grace se svými 11. řadami má víc sérií, než třeba ikoničtí Přátelé nebo právě Krok za Krokem, kterým tenhle sitcom nesahá ani po kotníky. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano! :) Paráda! :) Grace je krásná, vtipná, chytrá, talentovaná, trošku smolařka. Will je její přítel, gay, chytrý, krásný, vtipný, trošku smolař. Oni dva spolu? Dokonalá dvojka. Karen, báječná! :D Já tu ženskou miluju :D Co slovo, to perla. A Jack? Karen v mužském :D Jeden z nejlepších seriálů :) ()

Galerie (1 902)

Zajímavosti (44)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Jack (Sean Hayes). (Duoscop)
  • Nábytek se v seriálu neměnil. Některé kousky se měnily po seriích, ale vždy stejnou kopií. V někderých dílech ve scénách na místech, kde se příliš nenatáčí (příklad - dům rodičů Willa), se objeví nábytek z bytu, kde Will žije s Grace. Stejně tak se objeví třeba křeslo z bytu Willa a Grace v domě, kde bydlí rodiče Grace. (Patw)
  • John Barrowman se ucházel o roli Willa, ale nedostal ji, protože prý nevypadal dost jako "gay". Přestože John Barrowman ve skutečnosti je homosexuál - narozdíl od Erica McCormacka, který tuto roli nakonec získal. (kamisu)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama