Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sladký až jsem se z toho málem poblil. Prosím víc takovýhle filmů, kde je všechno hezounký a pěkňounký s naprosto originální tématikou "hledání nového partnera, protože jí opustil" zaobalené do vyvoněné vánoční atmosféry. K tomu jako bonus naprosto originální příběh bohatého "prince", který hraje chudého, aby zapadl mezi nás obyčejné smrtelníky, a jeho sluha hraje zase toho bohatého, protože je naprosto vzrušující, že si vymění role. Jako to bude mít dopad? :-O A co na to ony dívky, které hledají svýho vysněnýho chlapa? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neuvěřitelně debilní film v koprodukci se Slovákama, ve kterym se za 90minut nic nestane.Nápad řidič-šéf je okopčenej z jednoho blbýho primáckýho seriálu, herci se ani nesnažej hrát, a Kadeřávková je tak neuvěřitelně prkenná, že jako herečka nemůže mít žádnou budoucnost.Doufám, že se nepletu.Jestli se na to někdo chystáte, tak doporučuju se tomu velkym obloukem vyhnout.20%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tatry slouží jako kulisa k břitké konverzační kanonádě u skleničky s moudrými poučkami jako "láska je dar". První hrdinka potká v hotelu bývalého manžela s jeho novou husičkou influencerkou na Instagramu, manžel druhé všude zapomíná, kde je jejich dcera, třetí uteče od těhotné přítelkyně , když se na procházce objeví medvěd a čtvrtá je zhrzená nevěrou přítele a mají o ní zájem jiní nápadníci Do toho je milostný příběh Bartošky s Vášáryovou. Příběh je úplně bez obsahu a nic se v něm neděje. A jako v každé romantické komedii jsou všichni dobře situovaní a neřeší existenční problémy. Jednu hvězdu dávám za dost vtipných hlášek, nemyslím tím tedy veselosti s Číňany a Maďary. Pobavil mě „za groš psík“ , „slovenský zajíc“ neboli svišť a další. , což má být svišť. Tatry nemám rád. Na Slovensku je mnoho hezčích pohoří jako Vtáčnik, Levočské, Strážovské vrchy apod. Minulý týden jsem byl pod Tatrama v překrásném polském národním Gorčanském parku. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako povedala vo filme Tánička : toto je riadny gýč. No ale poporiadku. Keď prenikli na verejnosť informácie o tom, že skvelý seriál Milenky by mal dostať aj vlastný film, potešil som sa. Keď ale začiatkom tohto roka na verejnosť prenikli informácie, že tomu tak celkom nebude, presne som vedel, do akej piči to smeruje. Trafil som. Ja sa len čudujem Krónerovi, že sa na toto nechal ukecať a natočil im to. Ako remeselne je to zvládnute skvelo, škode len, že je scenár je prvoplánový. A klišoidný. A nezvládnutý. A nezachraňujú to ani Milenky, ani Koleník s Maštalírom a Majeským ( to ako seriózne sa bez týchto na Slovensku už nič nenatočí? ) a ani Tatry. Pri niektorých dialógoch som sa chcel zdvihnúť a odísť. To, že je to agitka na večnú lásku sme pochopili snáď už na začiatku, keď sa rozdali karty. Prečo to teda každých 5 minút musel niekto zopakovať? Jediná vec čo tam fungovala boli vtípky a humor, ktorý nebol až tak silený ( miestami ) a nebol ani trápny či fekálny ( našťastie ). Sú tam asi 2 scény, kde som sa aj ja zasmial. Šťastný nový rok je však film pre toho klasického, tupého slovenského diváka, ktorému stačí marketing, mená čo pozná z telky, vtípek každých 5 minút a pocit, ako dobre si pri filme oddychol. Asi preto majú tieto braky stále taký úspech, stále vypredajú kiná a tvorcovia vedia, že idú na istotku. Len za ten humor 1 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s člověkem, kterému se to - narozdíl ode mě - vážně líbilo. Za to je ta jedna osamělá pecka. Sedět u toho včera sám, tak by tady teď nebyla. Protože pro mě osobně to bylo příšerný. Doslova ohavný. Maloměšťácká, snobácká, vulgární, neoriginální, nevtipná sračka. Mrzí mě, když se do podobných filmů, které mají jediný úkol- vydělat nějaké peníze- nepodaří propašovat ani zrnko kvality. Tohle je podle mě ten případ. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)
  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)
  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)

Reklama

Reklama