Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Akože tu sa vôbec nemusíme ojebávať v tom, že toto bolo kvalitné hovno. Jednotka oproti dvojke je umelecké dielo a komédia roka. Nezmyselné scény, dronshoty bez pointy, mrte ilustrákov, vtipy len s nadávkami a hotel, z ktorého nebolo ukázané skoro nič. Lišková sa snažila, ťahala to tam, ale čo z toho, keď zvyšok si len prišiel užiť dovolenku? Bez chémie, bez vtipu, bez emócie. V kine by som to už vážne nedal. Stačilo, nepokračujme v tejto sérií, už nikdy! 1 z 5 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zasněžený bedekr Slovensko-Maďarsko vystřídal letní bedekr Chorvatsko. Líbezný kýč sestavený z obrázků jak z katalogu cestovní kanceláře by nemělo smysl ani komentovat (celé je to tak prostoduché a wtf jako závěrečná scéna s neorganicky vloženým rádoby bollywoodským tanečkem), ale hlavní čtveřice je absolutní eye candy potěšení. A to tak, že velmi. Pauhofová-Lišková-Marcinková-Norisová jsou společně v letních šatech tak pěkné, že se na nějaký film měly vykašlat a místo toho měly poslat do světa velkoformátový kalendář ;) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kroner mohl být pro slovenskou kinematografii svěří vítr, ale rychle mu došlo, že rychloobrátková komedie zapáchají komercí je produkčně jednodušší a dokonce i něco vydělá. Předchozí Šťastný nový rok za moc nestál, ale tady už nedává smysl ani samotný název. Retardovaná partička se přesunula na chorvatské pláže, takže jde o klasický formát, kdy se spojí natočení filmu a dovolená pro štáb i herce do jednoho projektu. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Nemám slov, už nič horšie som ani nemohla vidieť. Lacná napodobenina sexu v meste? Alebo co to bolo ? Jedna hviezda za snahu niečo tak hlúpe vôbec natočiť. Určite sa snažili a čakali od toho len to dobré....ale nie nie.... slovenskí herci rozpravajuci po česky, alebo naopak, hrozne predabovani......nie nie nie.... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní posun od prvního dílu, kterému jsem dal odpad. Postavy jsou sympatičtější nemelou sračky případně nemluví skoro vůbec ty co mě sraly v jedničce (dcera, influencierka) jsou  upozaděny úplně a navíc jsem se několikrát zasmál proti jedničce. Velkým plusem je i to, že chybí Prachař. 60 procent ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama