Reklama

Reklama

Minnie the Moocher

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1932, 8 min

Obsahy(1)

Krátký animovaný film podbarvený zpěvem Caba Calowaye vypráví o dívce Betty, která je nešťastná kvůli svým krutým rodičům. Rozhodne se tedy napsat dopis na rozloučenou a útect se svým kamarádem Bimbem. Cesta je však zavede do strašidelného lesa a ještě strašidelnější jeskyně plné duchů trsajících na jazzové rytmy. (Carbo)

Recenze (12)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl Kdopak to mluví 2, viděl i to hlavní z této přeslavné animované grostesky s Betty Boop. Je příjemné, že i díky takovým filmům sláva Betty roste. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pre mňa určite jeden z najlepších Bettyných príbehov. Nemôžem neoceniť horrorový námet a scény, ktoré musia v každom vnímavom divákovi vyvolávať spojitosť s "Mŕtvou nevestou" Tima Burtona. Spev i choreografie spievajúceho ducha a jeho záhrobnej partie v rytme jazzu nemajú chybu. Betty Boop som ešte štyri hviezdičky za žiadnu epizódu nedal. Ale teraz ich dostane. **** ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Betty zdrhne z domova a v lese potká takovou bandu oblůdek, za které byse nemusel stydět ani Tim Burton... A to blues, jaké zazpívají a na které zatančí... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Opustit rodiče je věc v zásadě rozumná, zvláště u takových případů jakými jsou rodiče Betty Boop. Já bych tedy dal přednost těm duchům... ()

Zajímavosti (2)

  • Animace ducha mrože a jiných byla provedena technikou "rotoskopování", kdy byl nasnímán pohyb skutečného tanečníka a pak okénko po okénku "obkreslován" do animovaného filmu. (Rosana)

Reklama

Reklama