Reklama

Reklama

Minnie the Moocher

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1932, 8 min

Obsahy(1)

Krátký animovaný film podbarvený zpěvem Caba Calowaye vypráví o dívce Betty, která je nešťastná kvůli svým krutým rodičům. Rozhodne se tedy napsat dopis na rozloučenou a útect se svým kamarádem Bimbem. Cesta je však zavede do strašidelného lesa a ještě strašidelnější jeskyně plné duchů trsajících na jazzové rytmy. (Carbo)

Recenze (12)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl Kdopak to mluví 2, viděl i to hlavní z této přeslavné animované grostesky s Betty Boop. Je příjemné, že i díky takovým filmům sláva Betty roste. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Betty zdrhne z domova a v lese potká takovou bandu oblůdek, za které byse nemusel stydět ani Tim Burton... A to blues, jaké zazpívají a na které zatančí... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pre mňa určite jeden z najlepších Bettyných príbehov. Nemôžem neoceniť horrorový námet a scény, ktoré musia v každom vnímavom divákovi vyvolávať spojitosť s "Mŕtvou nevestou" Tima Burtona. Spev i choreografie spievajúceho ducha a jeho záhrobnej partie v rytme jazzu nemajú chybu. Betty Boop som ešte štyri hviezdičky za žiadnu epizódu nedal. Ale teraz ich dostane. **** ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Opustit rodiče je věc v zásadě rozumná, zvláště u takových případů jakými jsou rodiče Betty Boop. Já bych tedy dal přednost těm duchům... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ktovie ako sa citili v tej dobe rodičia, ktorých deti mali takú vymozenosť ako animované rozpravky a oni sa zabavali posúvaním dreveneho kolesa s paličkami. Slabý pribeh, na rok vzniku pekná animácia. ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

Betty Boop opouští domov, aby se s přítelem ukryla v jeskyni. A tam se děly věci. (Lepší je, se na to se podívat, než o tom číst tydle moje kecy.) 22.9.2006 ()

Schobul 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s Galadriel, taky by mě zajímalo, jestli se Tim Burton nechal zde inspirovat.. To bylo první co mě napadlo, když jsem viděl ty tři kostlivce. Jinak ale hudba jazzově neskutečně skvělá.. ()

Reklama

Reklama