Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, že Nicolasovi to je už úplne u prdele. Je mu úplne jedno, kde sa zhovadí, ale neverím, že za takéto braky môže brať veľké honoráre, veď celé jeho herectvo viac menej stálo na mlátení gumenej či plyšovej príšery a po celý čas mlčí. Je smutné, keď oscarový herec rezignuje na vlastnú dôstojnosť. Amaterizmus filmu zvýrazňuje aj fakt, že tam nejaký pár nehercov v rámci pauzy pri boji o holý život začne šukať, ale že takmer v komplet oblečení, dobre že na sebe nemali fusaky. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Král filmových bizarností Nicolas Cage si libuje v podivnostech. Prostě utrácí za mystické artefakty a nemovitosti desítky miliónů a tak musí brát kdejaký džob. Točit okolo šesti filmů ročně, by se mohlo zdát jako řádný záhul a měl by být docela za vodou. Jenže on si vybírá takové role a příběhy, které mají shodné parametry - jsou ujeté, divné, rádoby umělecky komponované a on se nemusí učit scénář, protože většinou jeho postavy nemluví a jeho herectví je ryze fyzické. Jenže tyhle filmy jsou alternativní amatérské pokusy začínajících nebo no name tvůrců a tudíž je rozpočet nízký. Není divu, že v období deseti posledních let má za sebou 45 filmů! Z nichž jsou všechny v modrých i černých ČSFD číslech (červené 2 filmy jsou dabing animovaných postav). Vrcholem jeho posledního úletu je Willy's Wonderland, což je ultimátní blábol, který nefunguje ani jako parodie, ani jako divnohorror. Jde spíše o studentské cvičení a nebo amatérský videofilm se snahou vyrobit co si v duchu osmdesátkových horůrků, kde zlobí drsnější Mupeti, kteří likvidují všechny lidi, co k nim přijdou do "zábavního baru". Jediný Nicolas Cage je však pozabíjí, protože pije...  ...Kolaloku! Tedy jakousi její moderní obdobu s názvem PUNCH /rána pěstí/ no a tak má sílu. Na obrázcích, fan artech vypadá tento filmík cool, výsledek je poop. Trička a plechovky jako merch možná aspoň z poloviny vrátí investici. Film pro Festival otrlého diváka nebo při požití většího množství, než je malé se bude vesele líbit. (jedna hvězdička za tu hudbu). ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi viděl na půl oka trailer, říkal jsem si, že nejspíš půjde o nějakou blbinku v podobě nepovedené černé komedie o oživlých, vraždících plyšácích. Teď už vím, že tahle varianta by byla ještě zlatá. Úplně mě polil horký pot, když jsem během sledování filmu zjistil, že nejde o žádnou hororovou komedii, nýbrž o naprosto VÁŽNĚ zamýšlený horor. Proboha, proč?!!! Tak buď mám oživlé roboty a protože to dělám vážně, tak jim dám hrůzu nahánějící zjev, nebo mám infantilní postavičky a udělám to vtipně, ale mixnout to tímhle zvráceným způsobem - infantilní postavičky podané vážně? To možná funguje v té hře, kterou se tvůrci inspirovali, ale ve filmu vůbec. Nejhorší na tom všem je to, že i formou jde o totálně neumětelský brak, který by nefungoval ani jako fan film na youtube. Co ty režijní postupy jak pro děti předškolního věku? Záběr na napřáhnutou zbraň a poté následuje záběr na narozeninový dort, na který stříkne krev? Za to by mi bylo trapně už před 20ti lety, natož teď. Nicholas Cage hledá své dno a brzy se dostane do fáze, kdy bude v nějakém supermarketu tajtrlíkovat v kostýmu slepice. Fakt bude lepší radši ukončit kariéru, než se takhle protivit lidem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných tragédů za zenitem patlajících se v odfláknutých sračkách je pro mě Nick v kleci pořád dostatečně zábavnej ochotou udělat si prdel sám ze sebe a nabídnout minimálně divácky netradiční filmy. Tohle není taková haluz jako Mom and Dad, Mandy nebo Barva z vesmíru. Spíš taková jednoduchá pocta levným brakovým béčkům z časů dávno minulých a když na ty pravidla přistoupíte, tak se budete bavit. Je to příjemně retro trikově přijatelný a mě to nijak nepohoršilo. Radši tohle než dalšího Vyliže nebo sumo Seagala.65% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na papieri to muselo vyzerať celkom cool. Potom, ale prišlo prevedenie akého si Kevina Lewisa. A vyzerá to na prd. Cage je jediná ( a zrejme aj tu o to išlo ) postava, na ktorú sa dá pozerať ( hlavne kvôli jeho prednesu postavy ). Ani tie loutky, zámerne priblblo vyzerajúce, nemajú akú takú nadnesenosť. Síce je to abnormalita v dnešnom žánrovom mori, celým svojím bytím, ale svojím očakávaniam nedospela. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Nůž, kterým chce Liv (Emily Tosta) zaútočit na jednoho z robotů a který jí vzápětí vytrhne z ruk postava Nicolase Cage, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. (Untentrauer)
  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)
  • Nicolas Cage je fanúšikom nemých hororových snímkov a vždy si chcel v takomto "tichom" horore zahrať. (ShortyIC)

Reklama

Reklama