Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští policisté Nick (Michael Douglas) a Charlie (Andy Garcia) se stanou svědky vraždy v baru a útočníka okamžitě zadrží. Vrah jménem Sato (Yusaku Matsuda) je členem nechvalně proslulé japonské mafiánské organizace Jakuza, a Nick s Charliem musí gangstera dostat zpátky do Ósaky a postavit jej před soud. Ostatní gangsteři mu však pomohou uprchnout z policejní vazby. Nick a Charlie jsou tak nuceni pročesat nebezpečné podsvětí japonského organizovaného zločinu, aby uprchlého zločince našli. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Figu 

všechny recenze uživatele

Dejme vzpomenout Brucovým Smrtonosným pastím, Slyovým Rambům či třeba Arnoldovu Komandu... I Douglas v letech osmdesátých uměl zatočit s pár parchantama a vysolit u toho i nějakou tu drsnou hlášku! Režie Ridley Scott, hudba Zimmerova a pletka s Yakuzou, to přeci nemůže nebavit. Ovšem i přes dobrý výkon Michaela jsem moc rád, že se sundal z dráhy akčního herce, protože dnes se težko hledá lepší herec devadesátkových thrillerů, než je právě ON! 75% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Takže co to tu máme? První film Michaela Douglase od Wall Street, na který se čekalo 2 roky. Hudba Hanse Zimmera, nominace na Oscary v kategoriích Best Sound a Best Sound Editing. A přesto je to takovej krásnej osmdesátkovej trash. S dabingem Jiřího Štěpničky dokonce vysloveně komfortní film plný asociací na bezstarostnou VHS éru. Mraky žánrových stereotypů, všechno je krásně tvrďácký, černobílý a pohodový. Motorky předou, ženský maj trvalou... Narativ se dokonce vrací k japonské mstě za Hirošimu. Akorát dneska už se to nedá brát vážně ani omylem. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Skvělá akce z pozdních osmdesátých let s nezaměnitelnou atmosférou, které dodává šmrnc drsný Douglas a Zimmerova hudba. Skoro se stydím, že mi tahle věc unikala tak dlouho, protože určitě stojí za to a vybojovala si u mě místo ve zlatém fondu béček z let, kdy frčeli frajeři v černých brýlých a kožené bundě či navazelínovaní svalovci. -"Musíte být trpělivý." -"Se*u na trpělivost!" a nejlepší -"Sem zvyklej na pusu než mě začne někdo jebat." ()

Derek 

všechny recenze uživatele

absolútne priemerný krimi-thriller. od prepadu do nižšieho hodnotenia ho zachraňuje scott a jeho nesporný vizuálny talent (hlavne v druhej polovici filmu, väčšina záberov vyzerá ako pohladnice). filmu ani príliš nepomáha douglas, ktorý tu je dosť nesympatický a pôsobý dojmom strašne namysleného frajera. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si připomněl jeden starý , perfektní film!Tento film mně upoutá vždy už od sámého začátku , když Michael Douglas jede na motorce a hraje skvělá písnička I'll Be Holding on od Grega Allmana tak já sem naprosto uchvácen.Jenže pak přijde na řadu velmi dobrá zápletka a já jen sleduji a jsem uchvácen i nadále , ale opravdu od začátku až do konce , kde je velmi zajímává, ale moc dobrá rvačka v blátě.Michael Douglas hrál v tomto filmu opravdu dobře a tato role poldy , který se musí vrátit domů ( z Osaky do New Yorku ) se ctí a za každou cenu chytnout padoucha , mu padla až moc dobře.A hudba od Hanse Zimmera, to je prostě nádhera!!Tento film ja silně nadprůměrný a je škoda , že takový to film, se už nikdy nepodaří natočit !! Tento film doporučuji . ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • První verze filmu měla stopáž 2 hodiny a 40 minut. (Holina)
  • Jackie Chan odmítl roli ve filmu, protože nechtěl hrát zápornou postavu. (Holina)

Reklama

Reklama