Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (287)

Anderton 

všechny recenze uživatele

G.I.Jane som videl pred dvoma rokmi v tv po lekárskom zákroku, ktorého následky som špeciálne v ten večer obzvlášť pociťoval. Holohlavá Demi mi dodala silu tú bolesť bez problémov prekonať, veď predsa som chlap a nenechám sa zatieniť nejakou sexi dôstojníčkou! Inak solídna remeselná práca s prehliadkou vyšportovaných hollywoodskych modelov typu Mortensena alebo Caviezela. Nič proti nim, ja im iba závidím. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice je tenhle film dost kritizovanej, ale podle mě svojí kvalitu má. Ale zase na druhou stranu je pravda, že podobných příběhů už jsem viděl několik, i když se film snaží tvářit děsně originálně, ale opravdu tomu tak neni. Ovšem jinak ten výcvik a všechno kolem toho je docela zajímavý a závěrečná akcička slušně zpracovaná. Ale opravdu největším kladem filmu je Demi Moore, tohle byl zřejmě její nejlepší výkon co kdy předvedla, byla fakt úplně famózní, ale její výkon, hlavně ke konci trošku sráží pár nesmyslných scén a dialogů a konec, kterej je jedno veliký klišé ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Demi Moore není zrovna typ ženské, z které bych uchcal do kelímku, ale tady teda všechna čest jejímu hereckému výkonu (fyzicky náročnému). Navíc ta sjetá hlava jí docela i slušela. Škoda jedné věci - nevěřil jsem tomu. Za prvé - kdyby to byla opravdu tak výkonná ženská, určitě by nebyla tak hezká, ale spíš by vypadala jak škaredá lesba. Za druhé - můj osobní názor na ženské, které se chovají jak chlapi, není dobrej. Za třetí - jde o americkou armádu, kde hrdinů není nikdy dost, takže bylo celkem jasné, kam to bude směřovat. Na druhou stranu to mělo i pár kladů - líbil se mi tvrďák Viggo Mortensen, závěrečná mise v Lýbii a hlavně to cvičení na ostrově S.E.R.E (ano, nejvíc se mi na tom líbilo to jméno). ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Film z vojenského prostředí, kde hlavní postavou je žena, a nemá to žádnou pořádnou romantickou zápletku? Děkuji, Ridley Scotte! Demi Moore byla pro mě hrdinkou už tehdy někdy v deseti letech poté, co jsem film viděla poprvé. Film má rozhodně své mouchy, ale v momentě, kdy Demi zařve: "Vyhul si ho sám!", jde nějakých pár lehce prokouknutelných zvratů bokem... Protože, ruku na srdce, v Hollywoodu je snad všechno více či méně dobře odhadnutelné a vojenských dramat pro holky není nikdy dost. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Demi Moore nikdy nebola dobrá herečka. Avšak jej omnoho slávnejší a talentovanejší ex-manžel Bruce Willis jej vedel vďaka svojmu vplyvu a pákam v Hollywoode dohodiť úlohy vo filmoch, ktoré točili prestižní režiséri. V roku 1997 sa objavila v hlavnej úlohe akčného vojenského filmu "G.I.Jane", ktorý režíroval slávny Ridley Scott. Mal to byť trhák, kino hit. Ale nič také sa nakoniec nekonalo. Vykľul sa z toho nudný militantný feministický škvár. Bol to absolútny prepadák, za ktorý bola trápna holohlavá Demi Moore právom ocenená Zlatou malinou. * ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Na autenticitu filmu dohlížel Richard Marcinko, zakladatel SEAL Team 6. (Sealteam6)
  • Sam Rockwell měl původně hrát jednu z hlavních rolí, dokončil několik kamerových zkoušek, ale byl nahrazen kvůli zranění. (HellFire)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama