Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Scottova režie je sice jako vždy dynamická a ty jeho kamerové "fígle" opět vypadají dobře, ale scénář je v tomhle případě velmi slabý, a příběh sám o sobě je vlastně jeden velký nesmysl. Wesley Snipes se mi zde vůbec nelíbil (kde je to jeho charisma z Blade serie) a samotný De Niro dostal tak příšernou roli, že to snad ani tvůrci nemohli myslet vážně. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tony Scott zase trochu jinak. Pro mě ale velice povedené dílo s dobrým nápadem. Robert De Niro se jako Fanatik opravdu osvědčil a hrál ho oravdu přesvědčivě a šel z něj občas i strach. Měl to v těch očích. Wesley Snipes sice trochu jednoduší role ale stejnak hrál výborně. Skvělá muzika ale to už tak bývá když hudbu dělá Hans Zimmer. 75% ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Fanatik len zbytočne kazí Scottovu filmografiu, no zároveň dáva lepšie vyniknúť jeho najlepším dielam ako Nepriateľ štátu, Pravdivá romanca, Posledný skaut. De Nira mám rád, ale aj on bol vo filme len priemerný, takisto aj Wesley Snipes. Film je nezáživný, zúfalo mu chýba akcia a k tomu je aj pomerne dlhé. Rozhodne Scottov najslabší film. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Podceňovaný psychologický thriller z dílny Tonyho Scotta, ve kterém herecky září Robert De Niro v roli psychopatického fanouška, ale nijak špatně si nevedl ani Wesley Snipes. Scottovy proslulé hrátky s kamerou a kamerovými filtry, solidní Zimmerův soundtrack, místy dost mrazivá atmosféra a neposlední řadě zajímavý námět jsou tím, čím tenhle film baví a co ho zaslouženě posílá s hodnocením někam k 75%. ()

vikcistic 

všechny recenze uživatele

Tento film od Tonnyho Scotta se mi hodne ale hodne libil, a proto se velmi divim celkovemu hodnoceni.....kdybych dal podle tohoto hodnoceni, tak bych se pravdepodobne na nej ani nepodival......tento film spada do kategorie, ze budto se hodne libi nebo nelibi.......ale kazdy at si udela nazor sam......ja mu davam 5 hvezdicek a to davam filmum na ktere se rad podivam znovu a znovu.....a to je tento pripad..... u me jasnych 90 procent ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama