Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (150)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Začal jsem koukat jenom kvůli té pointě a protože, na Netflixu už docela dlouho nevyšlo nic co by mě na celý večer připoutalo k TV. Trošku mi to připomíná tou atmosférou a zasazením 13 Reasons Why, taky je tu ústřední problém, který ovlivňuje několik rodin a kolem toho se pak točí celé dění. Postava Marcely je jak vystřižená z 13 RW, kde se takových trapných krav našlo hned několik tady je díkybohu jenom ona. Často jsem ji chtěl přes ten monitor fakt profackat a to jsem náturou člověk klidný jak stojatá voda. Nejlepší postavy pro mě rozhodně Jarda Kužel a Eda ze Severky, to jsou prostě topoví čeští herci. To hlavní rozuzlení mě nějak nešokovalo, věděl jsem, že zjištěním kdo to udělal, se vlastně nic nezmění, férově mě daleko víc zajímalo kdo v '88 bonznul tu primářku lmao. Takže celkově fajn, jen možná někdy až moc takový přeslazený, jestli mi rozumíš. PS: asi žiju ve středověku, ale kdybych byl ženská, a zjistil bych, že si můj manžel domů tahá nějakou cizí couru s práce, tak toho zmrda vyhodím z domu, ale hlavní postava mu místo toho uvaří čaj a společně o tom klábosí, jakoby nic. For real? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já když jsem nadšenej, tak to prostě dávám znát. Navíc když nadšení pramení ze seriálu, na který jsem se pátek za pátkem těšil po dobu 13ti dílů, nemůžete se mi pak divit, když končím s výsledným pětihvězdičkovým ohodnocením. Kukačky jsou totiž boží. Nenašel jsem na nich totiž zbla negativa, proč bych měl o hvězdičku ubírat. Tvůrci tu totiž natočili vzorové rodinné drama se vším všudy. Sympatický, a možná i poplatný době, je především fakt, že ač se nacházíme v době depresivní, tak na úkor samotného námětu vyprávění tohoto příběhu depresivní úplně není. Naopak. Buď jsem se cítil dobře a nebo jsem byl nadšený z hereckých výkonů. Na to, jak náročné téma je, je natočené s neskutečnou lehkostí. Navíc se tu skví herecké výkony úplně všech, kteří se na příběhu podíleli. Od malých kluků počínaje, přes herecké stálice konče. Nechci být konkrétní, tady by to byla neskutečná škoda. Všichni ze sebe vydali maximum a byla radost je sledovat. Nicméně uznávám, mám pár jmen, které přeci jen byli ještě lepší a svojí osudovou postavou krásně příběhem zamíchali. Tohle se České televizi opět neskutečně povedlo. Když se chce, tak to jde. Přál bych si, aby z České televize vycházely jenom takové zážitky, o kterých v práci týden co týden mluvím, řeším je, přemýšlím nad nimi a těším se, až se s nimi zase v pátek večer setkám. Kukačky takové byly. Těžké téma, ale natočené s neskonalou lehkostí sobě vlastní. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám Kukačky dokukaly. Velké překvapivé finále jdoucí proti směřování celého příběhu překvapilo jistě nejenom mě. A zklamalo. On ten příběh, byť si dokáže udržet pozornost po celou dobu, má víc slabin. Úplně totiž opomíjí okolní svět, a tak má člověk často dojem, že sice všichni vědí, že došlo k záměně miminek, ale vlastně to ani nikdo neřeší. Žádní novináři, žádni psychologové, které by jistě rodiny dostaly. A taky se nijak neřeší odškodnění. I to by ale k tomuhle příběhu patřilo.Musím říci, že se mi líbily herecké výkony, zajímal mě příběh. Ale přesto jsem zklamaná.. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

První série byla v mnoha ohledech skvělá. Vybrala si silné téma, měla dobře napsané charaktery, které byly sehrány fenomenálními herci. Příběh chytnul za srdce a ze začátku jsem se dokonce i přistihl, že se těším na další díl. Postupně mi ale přišlo, že je seriál uměle natahován a prvotní nadšení opadlo. Přesto si úvodní řada zachovala kvalitu, za kterou si zcela poprávu zaslouží 4 hvězdy. U druhé série už byl více patrné, že se jedná o zbytečné protahování a zmenšení počtu dílů na nějakých 8 by jedině prospělo. Také některé linky příběhu mě už tolik netankovaly. Ale abych jen nehanil, herci stéle předvádí skvělé výkony a pořád se jedná o nadprůměrný počin na poli tuzemské rodinné tvorby... Takže druhá řada horší tři hvězdy a upřímně doufám, že třetí série už nebude... ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K první sérii: Všem zúčastněným podařilo natočit kvalitní rodinný seriál, plný silných hereckých výkonů, zajímavých tváří, místy slabší momenty z tohoto důvodu ráda odpouštím, velmi se mi to jako celek líbilo. Jedná se o seriál, u kterého jsem na hodinu úplně zapomínala na bolesti současného světa, v budoucnu se na něj s chutí podívám zase. Zvláštní, ale všechny postavy mám ráda. I toho Honzu Dolanského, který dal hajzla zase na pána. :) Vyjadřovala jsem se k jednotlivým dílům, takže více se rozepisovat nebudu.  K druhé sérii: přestala jsem sledovat po 4. části, pod kterou jsem se vypsala. Z mého pohledu tristní sešup dolů. Pokud to celé kdosi lucidní sestříhá do dvouhodinového televizního filmu, tak si to klidně dám. Takto sbohem a šáteček. ()

Galerie (604)

Zajímavosti (39)

  • První klapka seriálu padla v prosinci 2019. V té době režisér Biser A. Arichtev zjisitil, že čeká s Veronikou Arichtevou dítě. Režisér byl tak v zákulisí seriálu Kukačky o výměně dětí v porodnici obětí žertů. (SONY_)
  • Epizodu v premiéře sledovalo 1,6 milionů diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek z pořadů vysílaných v daný den po 20:00. (rublik05)
  • Premiéru epizody si nenechalo ujít téměř 1,6 milionu diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera a také celého dne. (rublik05)

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama