Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Rodriguez, Rodriguez, na čo sú tieto umelé výplachovky dobré? Koľko krát ešte takýmto kentusom nás zbytočne bude kŕmiť, tadiaľto cesta nevedie, nech ostane pri tých akčných a komiksových filmoch tam má svoje miesto, pri týchto detských výplachovkach zbytočne zabíja čas! /35%/ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Migrenami netrpim, ale tento film je dobre doporuceni. Misto chuvy posadte deti k obrazovce,ale stujte ve vedlejsi mistnosti. Detem film da vse co chteji, dospelym uz mene. Je zde dost akce a trochu humoru. Vzbuzuje to predstavivost. Pripomina to detskou verzi Muzi v cernem. Pokud vase babicka jeste nema sveho superhrdinu,tak ji film doporucte. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Superhrdinové stále hýbají filmovým světem, avšak nikdo si nevšiml, že je vše určeno převážně pro starší diváky. A tak Robert Rodriguez bouchl do stolu a natočil superhrdinský snímek právě pro ty mladší. Nejedná se však o rodinný film, ale skutečně vyloženě čistě o dětský. A rovnou superhrdinská týmovka. ´We can be heroes´ (Můžeme být superhrdinové) je fráze s určité písně Davida Bowieho a jestli jde o odkaz či je společná myšlenka jen čistě náhodná můžeme jen spekulovat. Rodriguezův rukopis je znát, takže je to celé v duchu předchozích dětských snímků ´Spy kids´ ( 2001), ´Dobrodružství Žraločáka a Lávovky´ 2005) a ´Prckové´ (2009). Žraločák a Lávovka se tu dokonce i objevují. Snímek obsahuje spoustu odkazů jak na tým Liga spravedlnosti, tak i X-Man. První tým připomínají dospělí, druhý jejich děti. A aby toho nebylo málo, neonovým prostředím se vzpomíná i na známý průserový snímek Joela Schumachera ´Batman a Robin´ (1997). Koncept celého příběhu a daných akcí je tedy dosti odlehčený a to přemírou pocitu dětinství. Proto je na každém kroku snůška nesmyslů i pro takový film. Starší divák, odkojený snímky od Marvelu či DC, tak nad tímto počinem přirozeně ohrne nos. Leckterých násilných scén se tu v žádném případě nedočkají. Dobrodružství superhrdinských dětí tak působí jako obyčejná dětská hra a nakonec, proč ne. Proč by si i dětští diváci, podle tohoto filmového vzoru, nemohli hrát na superhrdiny a zachraňovat svět. Žádné drama, žádné napětí, jen prostoduchá dětská zábava, která by děti oslovit mohla. Záleží však samozřejmě, ostatně jako vždy, na diváckém přístupu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rodriguezova klasika, ktorá dokonca čiastočne aj nadväzuje na Žraločáka a Lávovku? Jasné, pre dospelejších už ťažšie pozerateľné, ale pre deti cca 7 rokov, super rozprávka, ktorá sa snaží dokonca aj o nejakú tú moralizáciu a výchovnú myšlienku. Nemôžem sa hnevať, pozeral som to s dcérkou a páčilo sa jej to, klasika... :) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Žraločáka a Lávovku jsem jako malá milovala, byl to jeden z filmů, který jsem si často půjčovala na VHS ve videopůjčovně stejně jako díly Spy Kids. Takže mě potěšilo, že se alespoň originální Lávovka vrátila i do tohoto pokračování, protože mě to svým způsobem vrátilo do dětství. A ano pro děti je to film jako dělaný, je tam spousta akce, humoru, troška ponaučení. Děti ten film určitě bavit bude, na mě to bylo moc jednoduché a průhledné. Jako oddechový film fajn, ale konec se za mě vůbec nepovedl. Chyběl kousíček, abych tomu dala 3 hvězdy, protože jsem se fakt bavila, ale ten konec to celé zvoral, úplně promarněný potenciál. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama